یعقوب محمدی‌فر روز پنجشنبه در نشست تخصصی آمایشی منطقه سه کشور افزود: ظرفیت خاصی در دانشگاه های این منطقه وجود دارد و باید در بخش آموزش عالی بهره برداری اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.

وی اظهار داشت: اگر اکوسیستم تحصیلی و دانشگاهی تاسیس نکنیم نمی‌توانیم از علم بهره‌وری داشته باشیم.

محمدی‌فر با بیان اینکه در بخش گردشگری در همدان توجه ویژه ای شده است، عنوان کرد: آمار نشان می دهند چهار استان همدان، کرمانشاه، لرستان و ایلام در حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری در یک حد هستند و می‌توانند با هم توسعه پایدار داشته باشند.

وی ادامه داد: در مجموع نزدیک به ۲۲۰ هزار دانشجو در دانشگاه های دولتی، غیرانتفاعی، پیام نور، علمی کاربردی، آزاد اسلامی و فرهنگیان منطقه سه کشور تحصیل می کنند.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان بیان کرد: از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دانشجوی کشور سهم منطقه سه مناسب است.

محمدی فر گفت: در استان همدان ۶۰ هزار دانشجو در حال تحصیل هستند و در چهار استان غرب کشور سهم دانشگاه های دولتی بیشتر از دانشگاه های غیر دولتی است که این قابل قبول نیست.

وی با اشاره به اینکه نمودار کیفی مقالات علمی ما از کیفیت بالایی برخوردار هستند، اظهار داشت: در رشته های شیمی، مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و ریاضیات در حوزه ISI بیشترین مقالات ارائه شده است.

محمدی‌فر ادامه داد: در رنکینگ دانشگاه ها در ISC دانشگاه بوعلی سینا در رتبه هشت کشور، دانشگاه رازی در بین رتبه ۱۶ تا ۲۲، دانشگاه لرستان بین ۳۱ تا ۴۰ و دانشگاه ایلام نیز بین ۴۱ تا ۵۰ کشور قرار دارند.

وی عنوان کرد: دانشگاه های ما از بسیاری از مشکلات صنعت ما بی خبر هستند و صنعت نتوانسته برای حل مشکلات خود به دانشگاه‌ها اعتماد کند.

۹۹۰۴/۲۰۸۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.