آیت الله سید مصطفی موسوی اصفهانی شنبه شب در نشست هم اندیشی هیات های مذهبی همدان بیان کرد: پرچم های محرم تنها حاوی شعارهای یا حسین، مظلوم حسین و امثالهم نباشد چراکه نباید از پیام های سازنده امام حسین(ع) غافل بود.
وی اضافه کرد: با انعکاس پیام های عاشورا در پرچم هیات های عزاداری شاید بتوان حتی یک جوان تارک نماز را به اقامه این فروع دین ترغیب کرد.
مدیر حوزه های علمیه استان همدان ادامه داد: جوانان با دیدن پیام "هیات من ذلت" به خط مستقیم امام حسین (ع) و تاکید ایشان بر نرفتن زیر بار ذلت پی می برند.
آیت الله موسوی اصفهانی با تاکید بر اینکه باید جمله ها و پیام های تاثیر گذار ائمه اطهار (ع) در بنرها و پرچم های محرم نقش ببندد اظهار داشت: هیات های حسینی با انجام این کار موجب نقش بستن افکار ائمه اطهار در ذهن جوانان شوند.
وی افزود: این موضوع به رییس سازمان تبلیغات اسلامی اعلام شده که در مساجد و حسینیه ها یک یا دو شعار از شعار های سازنده که سرمشق زندگی انسان است بر روی پرچم نقش ببندد تا با گذر زمان این موضوع به فرهنگ تبدیل شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین از مسئولان هیات های مذهبی خواست به گونه ای برنامه ریزی کنند که در کنار عزاداری به طور حتم نماز را اول وقت اقامه کنند.
موسوی اصفهانی ابراز امیدواری کرد هیات های مذهبی همدان به گونه ای برنامه ریزی کنند که همانند برخی استان ها آیین عزاداری برای امام حسین (ع) و یارانش به صورت متمرکز در یک محل برگزار شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری به مسئولان هیات های مذهبی توصیه کرد که مراقب باشند این تبلیغات سوء بر روی عزاداران در تجلیل و تعظیم شعار اسلامی تاثیر منفی نگذارد.
موسوی اصفهانی ادامه داد: یکی از مسایل لازم در اسلام تجلیل از شعار اسلامی است و چه شعاری بهتر از سیاه پوش شدن و گریه کردن برای امام حسین (ع) و پیاده روی در اربعین حسینی است.
وی رمز پیروزی انقلاب را تمسک به کتاب خدا و اهل بیت (ع) و عترت دانست و بیان کرد: امام راحل سفارش کردند برای ماندگاری انقلاب باید تمسک به قرآن کریم و اهل بیت(ع) را در دستور کار قرار داد.
مدیر حوزه های علمیه استان همدان افزود: سعادت در سایه تمسک به این دو ثقلین به دست می آید، در ماه رمضان بیشترین تمسک به قرآن است چرا که ماه نزول قرآن است و ماه محرم و صفر تجدید بیعت با اهل بیت(ع) است.
آیت الله موسوی اصفهانی اضافه کرد: باید از فرصت ماه رمضان، محرم و صفر برای تمسک به این دو ثقلین بهره گرفت و نسبت به خودسازی و مراقبت از نفس اقدام کرد.
وی ماه محرم را فصل زنده کردن سنت های اسلامی به ویژه امر به معروف دانست و اظهار داشت: عده ای دائم در گوش ما می خوانند که امر به معروف اثر ندارد باعث آبرو ریزی می شود، در حالیکه قرآن جواب این افراد را داده است.
وی بیان کرد: کسانی که امر به معروف می کنند حتی در صورت نداشتن اثر، به تکلیف خود عمل کردند همچنین شاید عده ای با امر به معروف به راه راست هدایت شوند.
۷۵۲۶/۲۰۹۰