مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: ایده های نو قابل احترام هستند اما مهمتر از ارائه آن، باید برای جذب نگاه جهانیان به سمت همدان این ایده ها تبدیل به یک رویداد یا برند شوند.

به گزارش ایسنا، منطقه همدان، علیرضا ایزدی ظهر چهارشنبه ۲۶ تیرماه در آئین اختتامیه جشنواره ایده های برتر گردشگری شهر همدان، عنوان کرد: چندین سال قبل وقتی از برند شدن همدان در حوزه گردشگری دم می زدیم خیلی ها به این دورنما می خندیدند اما امروز همدان به یک برند گردشگری در جهان تبدیل شده است.

 وی با بیان اینکه توسعه در جغرافیای همدان جز با توسعه گردشگری رقم نمی خورد و باید از اسطوره فرهنگی و تاریخی استان نظیر «میرسیدعلی همدانی» بهره برد، اظهار کرد: الگوگیری  از این چهره تاریخی باید برای ما شکوه به ارمغان آورد و همدان به عنوان دیار سیدجمال الدین اسدآبادی و حکیم هزاره است پس باید شورش باید به اندازه شعورش تعالی پیدا کند، این شهر را باید هم شأن خواجه رشیدالدین کنیم.

مدیرکل سابق میراث فرهنگی استان همدان ضمن ابرازخرسندی از وحدت میان مسئولان استان، خاطرنشان کرد: وقتی مسئولان امروز جامعه همدان را می بینم غبطه می خورم چرا که امروز همدان پرچمدار حوزه فرهنگی، گردشگری است و اگر در زمان مدیریت بنده، شهردار فعلی بود به جای خراب کردن دیوار هتل بوعلی چه اتفاقی های موثرتری رخ می داد.

وی با تأکید بر اینکه دیگر در همدان مدیرکل نخواهم شد، بیان کرد: مدیرکل فعلی میراث فرهنگی استان همدان فردی توانا و دلسوز است اما نیاز به کمک همه جانبه دارد همچنین نباید نقدهای خود را به سمت تسویه حساب های شخصی ببریم و سد راه حرکت مسئولان شویم.

ایزدی مجموعه های مسافرتی و راهنمایان گردشگری را قشر مظلوم و قابل احترام عرصه گردشگری دانست و خاطرنشان کرد: اعتلای صنعت گردشگری جز با تقویت این دو بال ممکن ‌نیست چرا که این دو گروه نرم افزار این چرخه هستند که آن را تصویرسازی می کنند .

وی اضافه کرد: رویداد ۲۰۱۸ تازه شروع کار است و همدان باید امیدوارتر از سال های قبل گام بردارد، امروز زمان اختلاف و تفرقه نیست بنابراین در کنار هم تصویر باشکوهی از همدان با شکوه به تمام جهانیان عرضه کنید و این امر تنها با تلاش و همدلی محقق خواهد شد.

ایزدی با بیان اینکه ایده گردشگری شبانه یک بخش مغفول مانده در گردشگری همدان است، عنوان کرد: طرح پیاده راه کردن خیابان بوعلی 10 سال بود مطرح و بر زمین مانده بود اما امروز این طرح به یک الگو در مدیریت شهری در کشور تبدیل شده است .


وی با بیان اینکه امروز کشورهایی مانند دبی و قطر که فاقد پتانسیل های لازم برای گردشگری بودند، توانسته اند به عنوان پایتخت گردشگری در جهان و آسیا معرفی شوند، اظهار کرد: اگر به سرعت حرکت نکنیم کشورهایی در حوزه گردشگری گوی رقابت را از ایران می ربایند که در حد رقابت با ایران نیستند و اگر به دنبال ثبت جهانی اثری هستیم می توانیم از کاروانسراهای تاریخی همدان مانند «فرسفج» تحت عنوان کاروانسرای جهانی بهره ببریم.

مدیرکل سابق میراث فرهنگی استان همدان با بیان اینکه باید در همدان به دنبال ایجاد رویدادهای بزرگ گردشگری و جذب گردشگر باشیم، خاطرنشان کرد: ایده های نو قابل احترام هستند اما مهمتر از ارائه آن، باید برای جذب نگاه جهانیان به سمت همدان این ایده ها تبدیل به یک رویداد یا برند شوند.

وی در پایان بیان کرد: باید به بهترین شکل ممکن زیربنای توسعه گردشگری و برندسازی استان رقم بخورد و این اتفاق جز با همدلی و کمک به میراث فرهنگی رقم نخواهد خورد.
گفتنی است؛ نخستین جشنواره ایده های برتر گردشگری شهر همدان با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد همدان برگزار شد.

انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.