کامران حمزه روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: کنترل وضعیت حریم و بستر رودخانه در خارج از محدوده شهری با آب منطقه ای، در داخل شهر با شهرداری و در حریم اراضی ملی با منابع طبیعی است.
وی اضافه کرد: مسئولان این نهادها مکلف به جلوگیری از ساخت و ساز و تخریب و تصرف بستر و حریم رودخانه ها هستند و در صورت ارائه گزارش از سوی این نهادها، دادستانی برای برخورد با متخلفان ورود می کند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان همدان وضعیت ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه ها را نامناسب دانست افزود: دادستانی با عوامل ساخت و ساز غیرمجاز و تخریب و تصرف در حریم و بستر رودخانه ها برخورد قانونی می کند.
حمزه ادامه داد: سازمان های دولتی علاوه بر جلوگیری از تخریب و تصرف باید نسبت به لایروبی مسیر رودخانه ها اقدام کنند تا هنگام بارندگی های شدید، سیلاب وارد شهرها و مناطق مسکونی نشود.
وی هشدار داد: بی توجهی شهروندان نسبت به حفظ حریم رودخانه و مسدود کردن مجاری عبور آب موجب بروز سیلاب در مناطق مسکونی و افزایش خسارت ها می شود.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان همدان ابراز امیدواری کرد: بروز سیلاب اخیر درسی برای انجام دقیق مسئولیت و وظایف باشد و اجازه تصرف و ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه ها و تبدیل شدن آن به دیگر کاربری ها داده نشود.
حمزه با بیان اینکه به دقت نحوه مدیریت سیلاب ها بررسی شد گفت: مدیریت همدان در اوج بارندگی ها مطلوب بود و در جاهایی که احتمال بروز مشکل بود تمامی نهاها حتی نیروهای نظامی کمک کردند.
وی افزود: همدان از نظر میزان بارش ها رتبه سوم کشور را در فروردین امسال کسب کرد اما با توجه به فعالیت های صورت گرفته از سوی مدیریت بحران برای لایروبی رودخانه ها و اقدام های که همزمان با بارش باران صورت گرفت، آسیب زیادی به زیرساخت های استان وارد نشد.
حادثه سیلاب و بارندگی هایی که از نخستین روزهای بهار 98 بیشتر مناطق کشور را دربر گرفت، استان همدان را نیز درگیر کرد و خسارت های را برای مردم به بار آورد.
7526/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.