فرزانه انصاری روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 40 فاکتور در این آزمون ها مورد سنجش قرار می گیرد تا از سالم و ایمن بودن روغن زیتون های وارداتی و صادراتی اطمینان حاصل کنیم.
وی با اشاره به تقلب های بسیار زیاد در چرخه تولید و عرضه روغن زیتون گفت: بیشتر روغن های وارداتی را هدف قرار داده ایم تا از ورود هرگونه روغن ناسالم و مضر به چرخه صنعت غذایی کشور جلوگیری شود.
انصاری تاکید کرد: اندازه گیری تمام شاخص های سلامت روغن زیتون دستاورد بزرگی برای کشورمان محسوب می شود و در مقوله صادرات و واردات این محصول بسیار حائز اهمیت است.
رییس پژوهشگاه سازمان ملی استاندارد گفت: در زمینه زنجیره غذایی طرح های کلان کشوری با رویکرد ایمنی، سلامت و توجه به آلاینده ها در دست اجرا است.
وی با اشاره به وجود چهار پژوهشکده در زیرمجموعه پژوهشگاه استاندارد خاطرنشان کرد: در پژوهشکده های صنایع غذایی و کشاورزی، برق و صنایع ساختمان، شیمی و پتروشیمی و سیستم های مدیریت و کیفیت بازرسی طرح های تحقیقاتی انجام می شود.
انصاری اضافه کرد: این طرح های تحقیقاتی بر اساس نیاز کشور و یا درخواست صنایع برای پژوهشکده های مرتبط تعریف می شود.
وی از طرح های تحقیقاتی در دست اجرا به آزمون های بنزین، چمن مصنوعی و تشکهای ورزشی اشاره کرد که با همکاری وزارت خانه های متبوع تعریف و تدوین شده است.
7527/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.