دکتر بهروز حاجیلو روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امروزه روش غلط کاهش سریع وزن به ویژه در بانوان ترویج یافته است که مشکلات جسمانی را ایجاد می کند.
وی افزود: سلولیت یکی از شایع ترین عوارض کاهش سریع وزن است که منجر به ایجاد چین و چال های پوستی در ناحیه شکم، ران‌ها و پاها می شود.
این مدرس دانشگاه گفت: به طور معمول کاهش یا افزایش سریع وزن از عوامل اصلی بروز این چال‌های پوستی و سلولیت هستند.
دکتر حاجیلو گفت: ممکن است در اثر رژیم‌های سخت و شدید وزن افراد ناگهان به میزان چشمگیری کاهش پیدا کند اما بدن در این حالت تلاش می‌کند که در شرایط کمبود ویتامین‌ها و املاح معدنی، کالری بیشتری جمع کند.
وی افزود: در این وضعیت نخوردن بیش از اینکه مفید باشد به بدن آسیب می‌رساند و چه بسا که موجب افزایش وزن ناگهانی می‌شود.
این پزشک بیومکانیک ورزشی خاطرنشان کرد: کاهش سریع وزن منجر به سوء تغذیه نیز می شود و در این حالت نوعی بی تعادلی در رژیم غذایی بروز می‌کند.
این مدرس فدراسیون ورزش های همگانی کشور، افزایش احساس گرسنگی، ضعف و بی‌حالی را از عوامل کاهش سریع وزن دانست و گفت: فرد اگر مدت طولانی چیزی نخورد ولع خوردن غذاهای چرب و سرخ کرده در او تشدید می‌شود و اگر خود را زیاد گرسنه نگه دارد، پرهیز از مصرف این غذاها به طور تقریبی غیرممکن می‌شود.
وی، فقدان مواد مغذی در بدن به دنبال رژیم‌های سخت را از عوامل کمبود انرژی داست و گفت: در این شرایط احساس خستگی شدید ایجاد می شود؛ ضمن اینکه کاهش سریع وزن به دلیل کمبود پروتئین‌ها و ریزمغذی‌ها می‌تواند منجر به ریزش مو شود.
حاجیلو این روش را منجر به ضعف اعصاب و افسردگی دانست و گفت: گرسنگی طولانی مدت از عوامل ایجاد کننده احساس افسردگی و مشکلات روحی است.
وی افزود: چین و چروک و شلی پوست صورت و بدن نیز جزو عوارض کاهش سریع وزن است که در فرد بروز می کند.
7520/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.