به گزارش ایرنا اجلاس جهانی گردشگری در حالی در سالن همایش های استانداری همدان برگزار شد که فضای برگزاری اجلاس با آثار سنتی و بومی این شهر مزین شده بود.
در این اجلاس شماری از کودکان و نوجوانان با پوشش لباس اقوام ایرانی به اجرای نماهنگ چند زبانه موسوم به آداب و رسوم اقصی نقاط ایران زمین پرداختند.
فرش قرمز زیر پای مهمانان خارجی اجلاس به هنگام ورود به سالن همایش های استانداری همدان پهن بود که برخی از مهمانان به تماشای نقش و نگار فرش ها پرداختند.
تدابیر امنیتی ویژه در اطراف محل برگزاری اجلاس جهانی در همدان اتخاذ شده و رفت و آمد خودروها نیز کنترل می شود.
برخی از مهمانان خارجی نشانی از پرچم کشورهای خود را روی سینه نصب کرده اند و برای آنها در این اجلاس هدفون مترجم چند زبانه تهیه شده بود تا به راحتی صحبت های سخنرانان مراسم را گوش دهند.
بانوان کشورهای خارجی شرکت کننده در اجلاس جهانی گردشگری به میزبانی همدان با پوشش کامل حضور داشتند و برخی از مهمانان نیز در جریان سخنرانی ها به مطالعه کتابچه ویژه چهلمین اجلاس پرداختند.
شماری از اعضای اجلاس نیز پیش از حضور در آیین از چند مکان تاریخی و گردشگری همدان دیدن کردند.
شرکت سیاحتی علیصدر، صدا و سیما، شهرداری و میراث فرهنگی حامی اصلی این اجلاس که در حضور اعضای مجمع نمایندگان همدان در مجلس شورای اسلامی مهمانان برگزار شد، بودند.
حدود یکصد خبرنگار و عکاس داخلی و خارجی چهلمین اجلاس جهانی گردشگری (UNWTO) را پوشش خبری دادند ضمن اینکه به صورت زنده از شبکه استانی همدان پخش شد و 9 شبکه تلویزیونی نیز با اختصاص برنامه هایی ویژه در اطلاع رسانی این اجلاس فعالیت داشتند.
اعضای اجلاس جهانی پیش از شروع مراسم چهلمین دوره، به روبوسی با یکدیگر پرداختند و اجرای مراسم افتتاحیه چهلمین اجلاس جهانی گردشگری به زبان انگلیسی انجام شد.
فضای سالن به رنگ آبی که گفته می شود لوگوی اصلی اجلاس جهانی گردشگری (UNWTO) است، منقش شد.
اعضای این اجلاس در ادامه حضور خود در همدان فردا سه شنبه از غار علیصدر و لالجین شهرجهانی سفال بازدید خواهند کرد.
سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) مستقر در شهر مادرید اسپانیا، از نمایندگی‌های سازمان ملل متحد در بخش گردشگری است که در رابطه با امور جهانگردی سیاست گذاری می کند و امروزه پیشتازترین و شناخته شده ترین سازمان بین المللی مرتبط با سفر و گردشگری در جهان است.
در حال‌ حاضر اعضای وابسته سازمان جهانی گردشگری 557 عضو هستند که جمهوری اسلامی ایران نیز 16 عضو دارد و شهرداری همدان، شرکت سیاحتی علیصدر و دهکده گردشگری گنجنامه سه عضو همدانی این اجلاس جهانی هستند.
همدان با حدود یک هزار و 800 جاذبه گردشگری به عنوان یکی از پنج شهر گردشگر پذیر کشور به حساب می آید. آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، تپه باستانی هگمتانه، گنبد علویان، کتیبه های گنجنامه، غارعلیصدر، برج قربان، سرابها و حمام حاج آقا تراب نهاوند، خانه لطفعلیان ملایر، خانه مسعودی، آرامگاه میررضی الدین آرتیمانی و بقعه حیقوق نبی (ع) از مهمترین آثار تاریخی و گردشگری این استان است که همه ساله مورد بازدید گردشگران قرار می گیرد.
شرکت سیاحتی علیصدر به عنوان یکی از اعضای هیات رئیسه این اجلاس، برای تصاحب امتیاز میزبانی از اجلاس جهانی جهانگردی (UNWTO) در همدان نقش تاثیرگذاری را ایفا کرد.
همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران از سوی کنفرانس گفت و گوی همکاری آسیایی (ACD) به عنوان پایتخت گردشگری آسیا در سال 2018 انتخاب شده است.
پیش از این نیز کنفرانس بین المللی گفت و گوی همکاری آسیایی (ACD) از پنج تا هفت شهریور به میزبانی همدان برگزار شد.
7520/2087/9904
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.