به گزارش ایرنا، ابراهیم سعدینی روز سه شنبه در بازدید از واحدهای معدنی استان افزود: رعایت ضوابط زیست محیطی باید هم سو با ایجاد تغییرات معدنی باشد و در این راستا آگاهی مردم نیز نسبت به توسعه معدنکاری و رعایت ضوابط زیست محیطی افزایش داد.
وی بیان داشت: همان طور که برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی استان هرمزگان دغدغه داریم، باید محیط زیست مناسبی نیز داشته باشیم که در اختیار نسل آینده قرار گیرد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اظهارکرد: هم اکنون تعداد 97 محدوده اکتشافی داری پروانه اکتشاف، 26 معدن دارای گواهینامه کشف وهم چنین 956 معدن شن وماسه در استان وجود دارد.
وی گفت: در مجموع ذخایر معادن هرمزگان افزون بر 150 میلیارد ریال با اشتغالزایی 2 هزار و 900 نفر است.
استان هرمزگان یکی از مناطق مناسب معدنی کشور در زمینه بهره برداری و فرآوری با هدف جلوگیری از خام فروشی و در نتیجه صادرات مواد معدنی فرآوری شده به خارج از کشور است.
هرمزگان، از نظر کرومیت، تیتان، مس، منگنز و سنگ های تزئینی و نما به ویژه ذخایر نفتی و گازی قابل بازیافت توانمندی خوبی دارد که در صورت شناسائی، اکتشاف و بهره برداری می تواند در توسعه اقتصادی این استان و حتی منطقه نقش اساسی داشته باشد.
مطالعات بین المللی در خصوص اهمیت معادن نشان می دهد که به ازای هر دلار هزینه در معادن، بیش از 8/2 دلار در اقتصاد تولید می شود، بنابراین فعالیت های معدنی نقش مهمی در توسعه پایدار داشته و ضرورت اعمال یک سیاست گذاری منسجم از طرف دولت ها درباره بهره برداری بهینه از این منابع را ایجاب می کند.
معادن پایه در هرمزگان شامل سنگ گچ ، سنگ آهن، سنگ نمک، سنگ کرومیت و خاک سرخ است.
7195/ 6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.