به گزارش ایرنا، پارسا پروین روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس طرح جامع گازرسانی، 187 هزار خانوار شهری و روستایی باید از گاز خانگی بهره مند شوند که تاکنون به 40 هزار خانوار به طور کامل گازرسانی شده است.
وی ابراز کرد: گازرسانی به شهر بندرعباس در قالب 14 مرحله تعریف شده که هم اکنون مرحله چهارم و پنجم در حال اجرا است.
به گفته مدیرعامل شرکت گازهرمزگان، مرحله های 6 و 7 در حال طراحی و عقد قرارداد است و سالانه 2 تا 4 مرحله نیز با توجه به بودجه مصوب کل این استان اجرا خواهد شد.
پروین، اعتبار گازرسانی به مرحله های شهر بندرعباس و شهرهای باقی مانده را افزون بر 980 میلیارد ریال و از محل بودجه داخلی شرکت ملی گاز اعلام کرد.
این مسوول عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی نیز طرحی را مصوب کرده که بر اساس آن گازرسانی به سه استان هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان از محل درآمد حاصل از صادرات گاز، اجرا و گازرسانی به این استان های از انشعاب خط 56 اینچ هفتم سراسری تامین می شود.
وی تصریح کرد: بر اساس طرح جامع شرکت ملی گاز، 70 میلیون مترمکعب گاز از ظرفیت خط هفتم به استان هرمزگان اختصاص یافته که 20 میلیون متر مکعب از این حجم مربوط به منطقه انرژی ‌بر پارسیان اختصاص دارد.
مدیرعامل شرکت گازهرمزگان اضافه کرد: 25 میلیون مترمکعب نیز مربوط به صنایع غرب بندرعباس و 25 میلیون مترمکعب دیگر نیز مربوط به مصارف نیروگاهی در بندرعباس است که برنامه‌ ریزی برای مصرف روزانه 70 میلیون مترمکعب گاز در این استان تا سال یک هزار و 400محقق می شود.
پروین ابراز کرد: پس از سفر اسفند ماه گذشته هیات دولت به این استان، اجرای 475 کیلومتر شبکه گذاری دیگر نیز به سطح استان افزوده شده که این رقم در آینده به حدود یک هزار و 100 کیلومتر خواهد رسید.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با اضافه شدن طول خطوط شبکه گازرسانی و انتقال گاز، حجم گازرسانی نیز از 25 میلیون مترمکعب کنونی به 38 میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت و شرکت گاز استان در زمره سه شرکت گاز نخست قرار می گیرد.
9887 /6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.