به گزارش ایرنا فریدون همتی روز شنبه در نشست کارگروه تخصصی رفع موانع تولید، تسهیل و سرمایه گذاری هرمزگان گفت: شهرک حمل و نقل بندرعباس برای تامین برق مورد نیاز خود باید 7 میلیارد و 200 میلیون تومان به شرکت برق منطقه ای هرمزگان بپردازد که استانداری هرمزگان پرداخت 50 درصد آنرا پذیرفت و بقیه مبلغ مورد نیاز باید توسط مجری طرح تامین شود.
وی افزود: همچنین این شهرک برای دریافت انشعاب آب مورد نیاز خود باید افزون بر 2 میلیارد تومان به شرکت آب و فاضلاب شهری پرداخت کند که استانداری هرمزگان پرداخت 50 درصد این مبلغ را هم برعهده گرفت.
وی ادامه داد: با تکمیل این طرح بزرگ که در کشور در نوع خود بی نظیر است برای 10 هزار و 650 نفر شغل ایجاد می شود.
شهرک حمل و نقل بندرعباس در حال حاضر آب مورد نیاز خود را از خط لوله یک و نیم اینچ تامین می کند که شرکت مجری طرح تقاضای دریافت آب از خط لوله 4 اینچ را دارد.
استاندار هرمزگان پیش بینی کرد: حضور و تردد 6 هزار کامیون در این شهرک حمل و نقلی با توجه به توسعه های شرکت های فولادی و سایر صنایع در منطقه ویژه صنعتی معدنی خلیج فارس و طرح های توسعه ای شهید رجایی حتمی است.
وی ادامه داد: مراحل واگذاری زمین برای آغاز و انجام مراحل 2 و 3 شهرک حمل و نقل بندرعباس سرعت داده شود و گروه کارشناسی مسیر عبور رودخانه فصلی از زمین در نظر گرفته شده برای احداث سایر مراحل مورد بررسی کنند.
همتی خاطر نشان کرد: اگر مسیر آب تغییر داده شده همه 100 هکتار زمین برای انجام مراحل بعدی واگذار شود و در غیر این صورت 80 هکتاری در بستر و مسیر آب قرار ندارد واگذار شود.
وی ابراز داشت: این مجموعه یکی از نیازهای ضروری شهر بندری بندرعباس است و باید برای تکمیل آن کمک کرد.
همتی ابراز داشت: در اجرای برنامه ها زمان بندی رعایت شود تا اواسط یا سه ماهه سوم سال آینده این مجموعه کم نظیر به بهره برداری برسد.
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای هرمزگان در این نشست اظهار داشت: حمل و نقل به عنوان بخش پشتیبان مورد نیاز سایر صنایع است و زیرساخت های بالقوه حمل و نقلی باید عملیاتی و اجرایی شود.
داریوش باقر جوان گفت: این شهرک در 3 مرحله طراحی شده و 72 شرکت حمل و نقلی به عنوان سهام داران شرکت نگین ترابران خلیج فارس سازنده این شهرک هستند.
وی اضافه کرد: شهرک حمل و نقلی بندرعباس با 46 درصد پیشرفت فیزیکی دارای بخش های حمل و نقلی و فضاهای عمومی است.
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای هرمزگان خاطر نشان کرد: این مجموعه برای 6 هزار کامیون پیش بینی و طراحی شده و در حال حاضر 2 هزار کامیون از آن استفاده می کنند.
باقر جوان گفت: مجموعه در محوطه 2 هزار و 400 هکتاری بندرشهید رجایی قرار گرفته و همه نیازها به عنوان شهر حمل و نقلی درون آن پیش بینی شده است.
وی اشاره کرد: افزون بر 235 میلیارد تومان در این شهرک هزینه شده و پس از اتمام طرح 101 شرکت در قطعه های پنج هزار متری مستقر می شوند.
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای هرمزگان اشاره کرد: در حال حاضر شرکت نگین ترابران خلیج فارس به عنوان مجری طرح درخواست 90 میلیارد تومان وام بانکی با بهره پایین برای تکمیل زیرساخت های شهرک حمل و نقل بندرعباس دارد.
3219 /6048
خبرنگار: عزت الله معمارباشی ** انتشار دهنده: خلیل تنیده

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.