دکتر سید حسین داودی شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اگر طرح تحول سلامت بخواهد مورد ارزیابی واقع بینانه قرار بگیرد باید با نگاهی به مناطق محروم و حاشیه شهرها و شهرستان های دور افتاده ارزیابی شود، در این مناطق حضور پزشک متخصص و فوق تخصص به صورت یک رویا بود که اکنون به واقعیت تبدیل شده است.
وی بیان کرد:با اجرای این طرح 375 پزشک متخصص در مناطق محروم هرمزگان اسکان و 131 پزشک متخصص در این مناطق مقیم شدند.
وی با بیان اینکه اجرای طرح تحول نظام سلامت، عدالت در حوزه بهداشت و درمان را به ارمغان آورد، افزود: دولت یازدهم با اجرای طرح تحول نظام سلامت، کاری که باید در طول دو دهه انجام می شد را در مدت بسیار کوتاهی اجرا کرد.
این مقام مسئول اظهار کرد: طرح تحول سلامت نمود عینی عدالت در ارائه خدمات بهداشتی درمانی و خدمت به نیازمندان است که این طرح دراستان هرمزگان هم مانند سایر مناطق کشور در حال اجراست و دستاوردهای چشمگیری در ارائه خدمات به ویژه در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته این استان داشته است.
دکتر داودی گفت: هزینه های زیادی در بخش بهداشت و درمان قبل از آغاز طرح تحول سلامت به مردم تحمیل می شد که امروز شاهد بهبود شرایط و افزایش رضایتمندی آحاد مردم در این حوزه هستیم.
وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن هفته سلامت گفت: زندگی سالم، با نشاط و امید شعار امسال هفته سلامت است که برنامه های پیش بینی شده براساس این شعار و روز شمار تعیین شده، اجرایی می شود.
دکتر داودی با بیان اینکه محور شعار امسال هفته سلامت مقابله با افسردگی است، اظهار کرد: افسردگی یکی از مشکلات کنونی در دنیاست و هم اکنون حدود 300 میلیون نفر در دنیا از این بیماری رنج می برند.
یکم تا هفتم اردیبهشت ماه به نام 'هفته سلامت' نامگذاری شده و 7 آوریل (18 فروردین) نیز روز جهانی بهداشت است که محور شعار امسال آن مقابله با افسردگی است.
طرح تحول نظام سلامت از اردیبهشت 1393 همزمان با سراسر کشور در استان هرمزگان آغاز شد.
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسینی انتشاردهنده: خلیل تنیده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.