دکتر حسین فرشیدی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از روز گذشته تاکنون شش نفر به شمار مبتلایان به کرونا در استان اضافه شده است.
وی افزود: از مجموع مبتلایان به کرونا در هرمزگان ۱۳ نفر جان خود را از دست دادند که این آمار در مقایسه با روز گذشته تفاوتی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای شروع خطر اپیدمی بیماری تنفسی تا هشتم فروردین ماه، یک هزار و ۱۳۳ نفر به مراکز درمانی استان مراجعه و بستری شدند که از این شمار ۹۹۱ نفر ترخیص و ۸۴ نفر همچنان بستری هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: از ۷۴۳ نفر از مجموع افراد مبتلا به بیماری تنفسی به دلیل مشکوک بودن به کرونا نمونه گیری شده که پاسخ آزمایش ۱۷۳ نفر مثبت بوده است.
دکتر فرشیدی شمار مبتلایان به کرونا که در مراکز درمانی هرمزگان بستری هستند را هشت نفر اعلام کرد.
به گفته این مقام مسوول بیشترین آمار ابتلا به کرونا در بندرعباس با ۸۶ نفر ثبت شده و در جزیره کیش ۳۵، قشم ۱۹، پارسیان و بستک هر کدام دو، بندرلنگه هفت، حاجی آباد پنج، جاسک و خمیر هر کدام یک، رودان چهار و میناب ۱۱ نفر مبتلا هستند.
دکتر فرشیدی تاکید کرد: از مردم خواستاریم برای حفظ جان خود، عزیزان، اطرافیان و سایر مردم جامعه و جلوگیری از مرگ آنان در خانه بمانند و نکات بهداشتی را با حساسیت بیشتری رعایت کنند تا زنجیره انتقال این ویروس قطع شود.
ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تاکنون به بیش از ۱۵۰ کشور سرایت کرده است.
کرونا مانند سایر ویروسهای تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماریهای خود ایمنی میتواند خطرناک باشد و مرگ و میر آن تاکنون حدود سه درصد گزارش شده است.
این ویروس که از شهر ووهان چین شیوع یافته یک ویروس ناشناخته است و تنها راه مقابله با آن رعایت بهداشت فردی و حاضر نشدن در اجتماعات و محافل عمومی است.
سازمان جهانی بهداشت می گوید حدود ۸۰ درصد از افرادی که به این ویروس مبتلا می شوند علائم خفیفی دارند در حالیکه حدود ۶ درصد آنها دچار علائم جدی نظیر التهابی که در سراسر ریه گسترش می یابد، می شوند.