میرهاشم خواستار شامگاه دوشنبه در نشست ویدیو کنفرانس استانی ستاد بحران با موضوع مدیریت بیماری کرونا افزود: در روزهای پایانی سال و فصل بهار نیروی کار از استان های همجوار درحوزه کشاورزی و برداشت محصول در خمیر حضور می یابند که آموزش و کنترل آنان جهت پیشگیری از موارد بهداشتی آسان نیست و نیاز به تجهیزات پزشکی بیشتری دارد.
وی بیان داشت: البته با این وجود هشدارهای بهداشتی و نکات آموزشی به صورت گروهی توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان خمیر به این قشر داده شده است.
رییس ستاد مقابله با بیماری کرونا در خمیر اظهارداشت: همچنین تمهیدات لازم برای مقابله با این ویروس اندیشیده شده و در این راستا اکیپ های بهداشتی برای آموزش مردم و ارایه نکات لازم درخصوص پیشگیری از آن در تمام نقاط شهرستان انجام می دهند.
خواستار یادآورشد: در اسکله بندرپل با هماهنگی با گمرک و مناطق آزاد قشم اکیپ های شبکه بهداشت و درمان مستقر و کارهای تب سنجی و غربالگری را انجام می دهند و در صورت مشاهده فرد مشکوک به کرونا به بندرعباس مرکز استان اعزام خواهند کرد.
وی ادامه داد: در ورودی مرز استان فارس با شهرستان خمیر و در ایست بازرسی کنجی نیز با همکاری شبکه بهداشت، هلال احمر  و ماموران انتظامی اکیپی جهت انجام تب سنجی و غربالگری استقرار یافته اند.

نگرانی مردم خمیر از ورود مسافران به این شهراست

فرماندار بندر خمیر اظهارداشت: تا امروز هیچ گونه بیمار مبتلا به کرونا در شهرستان مشاهده نشده اما با این وجود تنها نگرانی مردم ، مسافرانی است که از این مبادی وارد این منطقه می شوند.
خواستار افزود: به مردم توصیه شده از حضور در اماکن پرتردد خودداری کنند، ضمن اینکه مراسم ها، همایش ها و تجمع ها نیز  تا اطلاع ثانوی در خمیر تعطیل می باشد.
وی بیان داشت: مراقبت و آموزش عمومی برای کنترل این بیماری یک ضرورت جدی است و در این راستا با توجه به نقش مهم ائمه جمعه و جماعات، شوراها، دهیاران و همچنین رسانه ها نکات لازم توسط شبکه بهداشت و درمان به این افراد جهت یادآوری به مردم داده شده است.
رییس ستاد مقابله با بیماری کرونا در خمیر ادامه داد: از تمامی مراکز دولتی، خصوصی، بانک ها، دفاتر پیشخوان، صنایع ومعادن و فروشگاه های بزرگ خواسته شده بنرهای آموزشی و پیشگیری را در اماکن خود نصب کنند.
خواستار تاکیدکرد: همچنین شهرداران و دهیاران روستاها به طور پی درپی گندزدایی وضدعفونی معابر شهر و روستای خمیر را انجام می دهند.

ساعت فعالیت شناورها از اسکله پل به لافت از ساعت ۶ تا ۱۸ است

فرماندار خمیر همچنین به ساعت فعالیت شناورها از اسکله بندرپل به لافت قشم از ساعت ۶ صبح تا  ۱۸ عصر اشاره کرد.
خواستار گفت: ممکن است هنوز تعداد زیادی از مسافران از ساعت رفت وآمد و فعالیت شناورها واقف نباشند و پس از این زمان در بندرخمیر و بندرپل حضور می یابند که باعث استرس مردم می شود.
وی یادآورشد: گرچه در این زمینه بارها اطلاع رسانی از طرف رسانه ملی و دیگر رسانه شده و آگاهی رسانی در این زمینه شده است.
«ویروس کرونا جزو خانواده بزرگی از ویروس‌ها است و از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود و در معمولی‌ترین حالت، باعث سرماخوردگی می‌شود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان سارس می‌شود که نشانه‌های ابتلا به آن تب، سرفه و تنگی نفس است.
این ویروس که شیوع آن از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در چین شروع شد، علاوه بر ۳۰ استان و منطقه چین، به شماری دیگر از کشورها از جمله آمریکا، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا، فرانسه و امارات متحده عربی نیز سرایت کرده است.
دوره نهفتگی نسبت طولانی این بیماری تنفسی مرگ‌ بار از چند روز تا دو هفته متغیر است و همین امر موجب می‌شود مبتلایان تا پیش از بروز علایمی چون تب و تنگی نفس به مراکز درمانی مراجعه نکنند.

درحال حاضر ️ ۳۰۵ نفر به دلیل بیماری حاد تنفسی در استان هرمزگان بستری شده اند که ️از این تعداد ۱۰۷ نفر  مشکوک به کرونا هستند.
 از این تعداد ۹ نفر مثبت و ۶۹ نمونه منفی اعلام شده است و ۱۹۲ نفر نیز ترخیص شدند.
از ۹ مورد مثبت اعلام شده، ۸ مورد با بهبود وضعیت ترخیص یافتند و یک مورد دیگر به علت تصادفی که رخ داده و به بیمارستان مراجعه کرده بستری است وگرنه از لحاظ بیماری تنفسی مشکلی ندارد.»

اقدام های بهداشتی درخصوص پشه آئدس صورت گیرد

فرماندار خمیر در پایان در خصوص پشه آئدس که در شهرستان بندرلنگه مشاهده شده گفت: امکان ورود این پشه به این شهرستان نیز هست که باید از هم اکنون اقدام های بهداشتی برای مقابله با آن صورت گیرد.
خواستار یادآورشد: اینگونه پشه ها در اماکنی از قبیل محل تجمع قایق های فرسوده  و لاستیک های کهنه یافت می شود که از شهرداری ها و بخشداری ها خواسته شده در این راستا با هماهنگی شبکه بهداشت و درمان نسبت به جمع آوری و امحاء این گونه ها وسایل اقدام نمایند.
«پشه آئدس منتقل کننده ویروس عفونی دنگی است که به علت درد شدید به عنوان تب استخوان شکن نیز شناخته می‌شود.
تب، سردرد، حساسیت‌های پوستی و درد درماهیچه و مفاصل از نشانه‌های بیماری تب دنگی است.
پشه آئدس دارای ۲ بال فعال و یک جفت بال تحلیل رفته به نام هالتر، خرطوم بلند با قطعات دهانی گزنده، مکنده درجلو سر، وجود فلس‌های کوتاه ومتراکم روی سینه، پا و رگ بال‌ها، رگ‌بندی مشخص بال و بندبند بودن روی شکم، پوشیده بودن سینه از فلس‌های قهوه‌ای تیره یا متمایل به سفید است.»
شهرستان خمیر در ۷۵ کیلومتری غرب هرمزگان مرکز استان هرمزگان واقع شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.