به گزارش ایرنا، محمد نوری امیری روز یکشنبه در نشست مشترک با سفیر استرالیا و استاندار هرمزگان با تشریح توانمندی هایی مجتمع کشتی ‌سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) با اشاره به توانمندی 6 شرکت کشتی سازی ایدرو گفت: اکنون در این مجمتع کشتی ها و شناور ها 120 تا 300 هزار تنی ساخت و تعمیر می شوند.
وی با بیان اینکه همکاری مشترک ایدرو و بخش خصوصی داخلی و خارجی ، رویکرد نوین این سازمان برای گسترش صنایع کشور به ویژه در مناطق کمتر برخوردار است، هدف از بازید سفیر استرالیا و هیات همراه را آغاز همکاری های مشترک به ویژه در زمینه تبدیل بندرعباس به قطب مشترک صنایع دریایی و کشتی سازی منطقه ای برشمرد.
به گفته معاون ایدرو در اجرایی قانون اجرای اصل 44 ، سازمان گسترش به عنوان قدریمی ترین سازمان توسعه ای برای گسترش صنعت در مناطق کمتر برخوردار اقدام به احداث یا توسعه واحد های صنعتی منطبق با آمایش سرزمین می کند که با توجه به جایگاه هرمزگان در عرصه صنایع دریایی و کشتی سازی و استقرار بزرگترین مجتمع کشتی سازی کشور همکاری مشترک در پروژه های صنعتی با طرف استرالیایی آغاز شده است .
سفیر استرالیا در ایران نیز آمادگی کشورش را برای همکاری مشترک با ایدرو و استانداری هرمزگان در حوزه های صنایع دریایی ، گردشگری و شیلات با تمرکز بر حوزه صنایع دریایی اعلام نمود.
یان بیگزهمچنین بررسی امکان ایجاد یک بندر منطقه ای تخصصی برای بازرگانی و بخش صنایع غذایی به ویژه فرآورده های گوشتی از طریق ایدرو و استانداری هرمزگان و یا مناطق آزاد را خواستار شد.
فریدون همتی استاندارهرمزگان نیز با تشریح ظرفیت های مختلف ومتنوع هرمزگان آمادگی این استان برای میزبانی از جوینت ونچر(سرمایه گذاری های مشترک) صنعتی استرالیا و ایدرو را اعلام کرد.
6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.