به گزارش ایرنا، رضا محبوبی روز چهارشنبه در نشست مشترک هیات های نظارت بر سازمان های مردم نهاد استان های کشور در سالن غدیر استانداری مرکزی در اراک افزود: مداخلات میانی که ناظر بر بهبود عملکرد دستگاه ها است در شرایط ایده آل تا 30 درصد نمی تواند در حوزه آسیب های اجتماعی اثرگذار باشد.
وی بیان کرد: تغییر در سطوح فردی و نهادینه کردن فضیلت ها در جامعه در بین آحاد مردم از دیگر مواردی است که در بحث کاهش آسیب های اجتماعی باید مد نظر قرار گیرد.
مشاور وزیر و معاون اجتماعی مرکز اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور ادامه داد: مداخله در وضعیت آسیب دیدگان به عنوان معلول های وضعیت اجتماعی، ممکن است با توفیقات مقطعی همراه باشد اما نمی تواند آسیب ها و مسائل اجتماعی را کنترل کند.
محبوبی عنوان کرد: برگزاری دوره های آموزشی، مشاوره و برخی حمایت های مقطعی نمی تواند سیل بنیان کن آسیب اجتماعی را کنترل کند و این تفکر برداشت غلط و غیرکارشناسی است.
وی گفت: نهادها و دستگاه های دولتی در بحث کاهش آسیب های اجتماعی و توفیق در این حوزه باید تشکل های غیردولتی و مردم را بیش از پیش وارد میدان کنند.
مشاور وزیر و معاون اجتماعی مرکز اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور اضافه کرد: تشکل های مردمی برای متقاعد کردن سیاستمداران و تصمیم گیران ارشد کشور باید مطالبه گری با انگیزه های اجتماعی داشته باشند.
محبوبی تصریح کرد: برخی گروه ها و احزاب سیاسی برای رسیدن به قدرت، چانه زنی و مطالبه گری هایی دارند اما این مطالبه گری ها منجر به بهبود اوضاع اجتماعی نخواهد شد.
وی عنوان کرد: تشکل های غیردولتی باید با نگاه تخصصی و مطالبه گری به موضوع آسیب های اجتماعی وارد شوند.
نشست مشترک هیات های نظارت بر سازمان های مردم نهاد استان های کشور به مدت 2 روز سالن غدیر استانداری مرکزی ادامه دارد.
استان مرکزی با 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت دارد.
3005/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.