به گزارش ایرنا، « شهرام میرآخورلو» روز چهارشنبه در دومین همایش اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان در اراک افزود: باید از ظرفیت بازرسان افتخاری برای کنترل و نظارت بر بازار مصرف کمک گرفته شود.
وی اظهار داشت: خرید و تهیه کالا با کیفیت، قیمت مناسب و خدمات پس از فروش از جمله انتظار مصرف کننده از تولید است که این شرایط در کالا و خدمات محقق نشده است.
معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: دشمن وارد مرزهای اقتصادی کشورشده است و در شرایط کنونی نیاز به هم افزایی و همدلی بیش از گذشته احساس می شود.
میرآخورلو افزود: برخی از شهروندان با افزایش قیمت ارز به دنبال تبدیل ریال به دلار هستند و با تقاضای کاذب و تصمیم های هیجانی به بخش های اقتصادی کشور التهاب وارد می کنند.
وی اظهار داشت: برخی واحدهای تولیدی، توزیعی و مصرف کنندگان از اردیبهشت ماه امسال شروع به احتکار کردند و نگرانی هایی برای جامعه به وجود آوردند.
میرآخورلو گفت: تصمیمات دولت برای یکسان سازی نرخ ارز کارشناسی شده بود اما با تغییر شرایط نتایج مورد نظر حاصل نشد.
معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ادامه داد: ستاد ویژه اقتصادی تشکیل شده تا از افزایش قیمت کالاها جلوگیری شود.
میرآخورلو افزود: بسیجیان در جنگ تحمیلی برای مقابله با دشمن وارد کارزار شدند و اکنون باید صنعتگران وارد میدان شده و از اقتصاد کشور صیانت کنند.
معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان گفت: دولت برای کالاهای اساسی برنامه حمایتی دارد تا به اقشار ضعیف جامعه فشار کمتری وارد شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی نیز گفت: دولت تدبیر و امید عامل شرایط کنونی اقتصادی کشور نیست.
«سعید فرخی» افزود: همکاری و همراهی بخش خصوصی با دولت، راهکار برون رفت از شرایط فعلی اقتصاد کشور است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی گفت: اکنون که جنگ اقتصادی به وجود آمده است باید کاستی ها را گوشزد تا با کمترین آسیب از این شرایط گذر کرد.
فرخی افزود: با وجود بخشنامه، دستور العمل و آیین نامه های مختلف، همچنان مردم از کالا و خدمات ساخت داخل رضایت ندارند و این مقوله باید ریشه یابی شود.
وی اظهار داشت: فرهنگ رعایت حقوق مصرف کننده باید به گفتمان غالب تبدیل شود تا بتوان محصولات تولید شده را در سطح کشور و جهان با کیفیت مناسب ارایه کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی گفت: نباید اجازه داد برخی کالاها شکل انحصاری به خود بگیرد و دولت با ارایه بسته های حمایتی در تلاش است تا دغدغه اقتصادی شهروندان را کاهش دهد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز گفت: از ۸۵ دستگاه اجرایی، شرکت و واحدهای تولیدی ۱۷ دستگاه سطح یک، ۲۵ دستگاه سطح ۲ و ۴۳ دستگاه رتبه سه گواهینامه ماده ۶ رعایت حقوق مصرف کننده را در استان مرکزی کسب کردند.
«محمدرضا حاجی پور» افزود: ۲۵ هزار بازرسی از اصناف در سال جاری در این استان انجام و ۲ هزار و ۹۵۲ گزارش به ستاد خبری ارائه شده است.
وی اظهارداشت: پارسال ۹۷ هزار و ۷۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی استان انجام و چهار هزار و ۲۳۶ پرونده در تعزیرات حکومتی استان تشکیل شد.
در این آیین، گواهینامه رعایت حقوق مصرف کننده به 17 شرکت، واحد، بخش صنعتی، خدماتی و تولیدی سطح استان مرکزی اعطا شد.
بیش از 2 هزار و 800 واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند.
6991/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.