محمدرضا مختاری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این واگن های باری بر اساس استانداردهای جهانی تولید شده است و پس از تحویل به شرکت های توکاریل و ریل سیرپرداز، به ناوگان ریلی کشور پیوستند.
وی ادامه داد: ارزش ریالی هر یک از واگن های باری لبه بلند بیش از سه میلیارد ریال است و قرارداد ساخت این واگن ها اسفندماه سال گذشته با شرکت واگن پارس اراک منعقد شد.
مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک بیان کرد: واگن پارس در بهترین شرایط تولید قرار دارد و ظرفیت تولید سالانه بیش از 100 دستگاه واگن مسافری و هزار دستگاه انواع واگن باری در آن وجود دارد.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه هزینه ساخت واگن به خصوص واگن مسافری زیاد است، انتظار می رود دولت با پرداخت تسهیلات به شرکت های بهره بردار، نسبت به حفظ ظرفیت تولیدی این شرکت و همچنین نوسازی ناوگان ریلی کشور حمایت ویژه داشته باشد.
مختاری گفت: به تازگی قرارداد ساخت 200 واگن باری بین شرکت های واگن پارس اراک با سینا ریل پارس و صنایع مس ایران امضا شده و واگن پارس موظف است از تاریخ دریافت پیش پرداخت به مدت یک سال واگن های باری را به این 2 شرکت ها تحویل دهد.
وی افزود: ارزش ریالی این قرارداد 710 میلیارد ریال است که انجام آن در واگن پارس بیش از هشت میلیون یورو صرفه جویی ارزی دارد.
مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک افزود: قرارداد ساخت 12 واگن مسافربری به ارزش 400 میلیارد ریال بین با شرکت راه آهن شرق بنیاد به امضا رسید که تولید هر یک از این واگن های مسافربری بیش از 600 هزار یورو صرفه جویی ارزی به دنبال دارد.
شرکت واگن پارس اراک واحد مادر تخصصی در حوزه تولید انواع محصولات ریلی در خاورمیانه است.
فعالیت این شرکت از سال 1354 آغاز شده و در سال 1364 با سرمایه‌ گذاری سازمان صنایع و نوسازی ایران به زیر مجموعه‌های این سازمان پیوست.
کارگاه های تولیدی شرکت واگن پارس در فضایی به وسعت 33 هکتار جانمایی شده است.
این شرکت به عنوان بزرگترین سازنده انواع لوکوموتیو، واگن های باری، مسافری و مترو در خاورمیانه، متولی اصلی تولیدات سیستم حمل و نقل ریلی کشور است و علاوه بر توان ساخت انواع واگن در حوزه تعمیرات اساسی خودروهای ریلی نیز مزیت دارد.
3017/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.