سید علیرضا شریفی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: در بازدید های میدانی، 17 اخطاریه کتبی زیست محیطی صادر شده و پیگیری قضایی برای جمع آوری و دفع اصولی این پسماندها نیز انجام شد.
وی اظهارکرد: کشاورزان مکلف شدند با دریافت این اخطاریه ها برای جمع آوری پسماندهای ناشی از کشت محصولات صیفی جات زیر پلاستیک اقدام کنند.
شریفی بیان کرد: پسماندهای بخش کشاورزی، یکی از زیانبارترین منابع آلاینده محیط زیست هستند که بر سلامت محیط و در نتیجه، کیفیت حیات بشر تاثیر می‌گذارند.
شریفی ادامه داد: کشت محصولات کشاورزی زیر نایلون به دلیل رها کردن پلاستیک‌ها پس از پایان برداشت توسط کشاورز سبب نابودی محیط زیست می‌شود.
رئیس حفاظت محیط زیست خمین گفت: کشت زیر پلاستیک با وجود مزایای خاص، صرفه جویی در مصرف آب و افزایش بهره وری در صورت ساماندهی نشدن نحوه انتشار، سبب آلودگی محیط زیست می شود.
شریفی بیان کرد: به جهت ماندگاری زیاد پلاستیک در طبیعت و آلودگی خاک، به کشاورزانی که این نوع کشت را انجام می‌دهند توصیه می شود، در پایان بهره‌برداری نیز نسبت به جمع‌آوری بقایای باقی مانده پلاستیک ها اقدام کنند.
شهرستان خمین با وسعت 2 هزار و 267 کیلومتر مربع در جنوبی ترین نقطه استان مرکزی قرار گرفته است که از شمال به اراک، از شرق به محلات، از جنوب به گلپایگان (استان اصفهان) و از غرب به ازنا و الیگودرز (استان لرستان) محدود می شود.
7277/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.