به گزارش ایرنا،‌ مدیرکل منابع طبیعی استان مرکزی روز چهارشنبه در آیین نهال کاری در حاشیه این آزادراه (محدوده زرندیه)،‌ اظهار کرد: عملیات کاشت نهال آتریپلکس در 80 کیلومتر از این مسیر انجام شد.
یوسف یوسفی اظهار کرد: کاشت آتریپلکس با هدف زیباسازی این محور پرتردد و با مشارکت منابع طبیعی و راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی انجام شد.
وی گفت: هدف از کاشت گونه بیابانی آتریپلکس جلوگیری از حرکت ریزگردها و سرسبزی مسیر است.
وی بیان کرد: درخت آتریپلکس پس از 2 سال آبیاری، می تواند رشد کند و از سال سوم به بعد با شاخ و برگی که ایجاد می کند در کنترل باد و کولاک در زمستان و نیز کنترل ریزگردها در تابستان و سرسبزی و زیبایی بصری مسیر می شود.
معاون استاندار مرکزی و فرماندار ساوه نیز گفت: آزادراه تهران - ساوه از محورهای پرتردد کشور محسوب می شود و از این رو توجه به زیباسازی مسیر آن بسیار مهم است.
محمد بهاروند گفت: به دلیل بارش برف و وزش باد در فصل زمستان، برف در پشت گاردریل های آزادراه انباشته می شود که در سال گذشته حدود یک هفته این مسیر را مسدود کرد و از این رو کاشت درخت در این منطقه نیاز جدی است.
وی بر لزوم مراقبت از این نهال ها تاکید کرد و افزود: در صورتی که این طرح نتیجه بخش باشد در سایر محورهای آزادراهی شهرستان ساوه اجرایی می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی نیز گفت: در بخش نخست طرح، 53 کیلومتر از آزاد با آتریپلکس، نهالکاری می شود و پیش می شود تا سطح 100 کیلومتر نیز افزایش یابد.
علی زندی فر افزود: اجرای طرح نهالکاری با هدف جلوگیری از ورود گرد و خاک و بوته ها به وسط جاده در تابستان و کولاک در زمستان اجرا شد.
وی گفت: آتریپلکس به پیشنهاد منابع طبیعی با توجه به سازگاری با شرایط آب و هوایی منطقه ساوه و زرندیه در این مسیر پیشنهاد شد.
شهرستان ساوه دارای 140 کیلومتر محور آزادراه و 100 کیلومتر بزرگراه است.
9876/6539/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.