به گزارش ایرنا، سیدعلی آقازاده روز یکشنبه در حاشیه بازدید از طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (ع) اراک افزود: این میزان اعتبار در قالب 2 رقم 60 میلیارد ریالی پس از رایزنی استانداری مرکزی، سازمان برنامه بودجه استان و دانشگاه علوم پزشکی با وزارتخانه ها محقق خواهد شد.
وی اظهار کرد: استانداری می کوشد تا با اخذ وقت ملاقات با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و با حضور نمایندگان مجمع استان، تامین این اعتبار را محقق کند.
استاندار مرکزی بیان کرد: پیشرفت فیزیکی این طرح درمانی با توجه به مشکلات مالی قابل توجه است و برای ادامه فعالیت و تجهیز این مجموعه، تامین منابع مالی باید مورد توجه قرار گیرد.
آقازاده گفت: در سفر رئیس جمهور به استان مرکزی، اعتباری برای این طرح در نظر گرفته شد که تاکنون رقم اندکی از آن پرداخت شده است اما ظرف 2 ماه آینده عملیاتی می شود.
وی افزود:600 میلیارد ریال اعتبار تا پایان تیرماه امسال با هدف توسعه و تجهیز زیرساخت های لازم در طرح بیمارستان ولیعصر اراک تزریق می شود.
استاندار مرکزی اظهار کرد: این بیمارستان علاوه برای ارائه خدمات درمانی به مردم استان مرکزی، استان های مجاور را نیز خدمات رسانی خواهد کرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی نیز گفت:150 میلیارد ریال از اعتبارات سال 96 برای ساخت بیمارستان ولیعصر (عج) اراک اختصاص داده شده است و 800 میلیارد ریال اعتبار نیز تا پایان اردیبهشت ماه امسال به صورت اوراق تخصیص پیدا خواهد کرد.
رقیه یادگاری افزود: مقرر شده است 500 میلیارد ریال نیز به صورت تسهیلات و 400 میلیارد ریال نیز از محل مشارکت بخش خصوصی برای تکمیل این طرح اختصاص پیدا کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: بیمارستان ولی عصر(عج) اراک تا پایان امسال حداقل به یک هزار و 140 میلیارد ریال اعتبار بدون احتساب تجهیزات پزشکی نیاز دارد.
دکترحسن طاهر احمدی افزود: بیمارستان با تخصیص به موقع این میزان اعتبار در طول یک سال، تکمیل و در ظرف مدت سه ماه تجهیزات پزشکی آن مستقر می شود.
وی اظهار کرد: طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک تاکنون 62 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای تامین تجهیزات پزشکی و تاسیسات یک هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در سفر هیات دولت به استان مرکزی 800 میلیارد ریال اعتبار برای این بیمارستان در نظر گرفته شد که تاکنون حدود 130 میلیارد ریال آن پرداخت شده است.
طاهر احمدی افزود: تاکنون 580 میلیارد ریال اعتبار برای ساخت این بیمارستان هزینه شده و برای امسال نیز 150 میلیارد ریال اعتبار دیگر پیش بینی شده است.
مطالعات و عملیات اجرایی بیمارستان ولیعصر اراک به عنوان مرکز مادر تخصصی، درمانی و اورژانس از سال 87 آغاز شده است.
در استان مرکزی 10 بیمارستان فعال با یک هزار و 945 تخت مصوب و یک هزار و 750 تخت فعال و 85 بخش درمانی وجود دارد.
16 واحد بیمارستانی استان مرکزی مربوط به حوزه دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و 2 بیمارستان نیز خصوصی در اراک و ساوه است.
در حال حاضر 698 پزشک عمومی، 485 پزشک متخصص و فوق تخصص و یکهزار و 726 کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت دارند.
232 پزشک استان مرکزی در قالب دندانپزشک مطب دار و شاغل در دانشگاه ها و بیمارستان های غیر دولتی فعالیت دارند.
6991/3075/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.