به گزارش ایرنا، سید علی آقازاده روز دوشنبه در سومین نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استان مرکزی افزود: با توجه به قرار گیری این استان در شاهراه شمال به جنوب و شرق به غرب کشور برنامه های دستگاه های فعال در ستاد خدمات سفر استان باید به گونه ای باشد که افزایش نشاط و ماندگاری مسافران را به همراه داشته باشد.
وی ادامه داد: نیاز است با برگزاری نوروزگاه ها و بازارچه های محلی در ورودی شهرستان ها و نقاط پر رفت و آمد، ظرفیت ها، آداب و سنن استان مرکزی به بهترین شکل ممکن به مسافران و گردشگران منتقل شود.
استاندار مرکزی ارایه خدمات مطلوب و صادقانه را از برنامه های اولویت دار ستاد خدمات سفر این استان عنوان کرد و گفت: امید است با ارایه خدمات مطلوب و شایسته به گردشگران، خاطره ای شیرین از این استان در ذهن مسافران ماندگار شود.
آقازاده با یادآوری فوت 13 نفر از هموطنان از ابتدای آغاز طرح نوروزی در استان مرکزی گفت: بی شک برنامه ریزی دقیق و افزایش نظارت بر تردد خودروها در سطح جاده های استان، زمینه کاهش تلفات و حوادث جاده ای را فراهم می آورد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: سال گذشته متولی خاصی برای رسیدگی به خودروهای سانحه دیده حامل سوخت، وجود نداشت که ساماندهی این مهم، در سال جاری به نیروی انتظامی سپرده شد.
فتح الله حقیقی افزود: امسال به منظور افزایش امنیت در سفرهای نوروز استان مرکزی، کمیته امنیت سفر تشکیل شده و نیاز است این مهم در فرمانداری های استان نیز تشکیل شود.
وی ادامه داد: فرمانداران شهرستان های استان مرکزی باید با اجرای مصوبات ستاد خدمات سفر استان، 2 خودرو برای افزایش بهینه خدمات نوروزی، در اختیار نیروی انتظامی قرار دهند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: رفع مشکل روشنایی های بزرگراه های استان، تامین وجه نقد در عابربانک ها، پیگیری اجرای کشیک نانوایی ها، رفع مشکل اقامت در هتل ها و مهمانپذیری استان از جمله برنامه های ستاد خدمات سفر برای ارایه خدمات هرچه بهتر به مسافران نوروزی است.
مهدی زندیه وکیلی افزود: نیاز است نمایندگان رئیس کمیته های ستاد اجرایی خدمات سفر استان مرکزی در طول طرح، از ساعت هشت تا 17 مشارکتی فعالانه داشته باشند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: کالاهای اساسی مورد نیاز شهروندان در طرح نوروزی تهیه و مشکلی در عرضه کالاهای اساسی وجود ندارد.
سعید فرخی افزود: با توجه به افزایش قیمت تخم مرغ در روزهای اخیر؛ توزیع این محصول با قیمت دولتی با قیمت دولتی در حال عرضه است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: 80 تن گوشت قرمز و 2 هزار و 500 تن گوشت مرغ برای عرضه در طرح تنظیم بازار ویژه نوروز در سردخانه های استان دخیره سازی شده و تا کنون 42 تن گوشت قرمز و 210 تن گوشت سفید توزیع شده است.
مجید آنجفی افزود: مقرر شد 20 درصد تولید تخم مرغ استان مرکزی توسط اتحادیه مرغداران به قیمت 67 هزار ریال در فروشگاه های استان توزیع شود که این مهم، در حال انجام است.
وی ادامه داد: با توجه به جوجه ریزی های انجام شده در ماه های اخیر پیش بینی می شود، مشکل قیمت مرغ و تخم مرغ در ابتدای سال آینده برطرف و قیمت این محصول کاهش یابد.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: پلیس راه استان به منظور کاهش تصادفات رانندگی و سفری ایمن، بدون اغماض با رانندگان حادثه ساز برخورد قانونی می کند.
سرهنگ ایرج کهریزی افزود: طرح ترافیک نوروزی با شعار ' پرهیز از خطر - آرامش در سفر' از ۲۴ اسفند در استان همزمان با سراسر کشور کلید خورده است و تا ۱۵ فروردین ماه سال آتی ادامه دارد.
وی ادامه داد: 22 ایستگاه کانکسی، 257 واحد گشت خودرویی، 117 واحد موتور سوار و 131 واحد پیاده در سطح استان در راستای افزایش امنیت، فعال شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: 10 کمیته فنی در قالب 56 دستگاه اجرایی وظیفه خدمت رسانی به مسافران را در ستاد خدمات سفر نوروزی استان برعهده دارند.
سید محمد حسینی افزود: تجهیز مجتمع های بین راهی و رفاهی، افزایش خدمات زیر بنایی، اطلاع رسانی ظرفیت های گردشگری با تهیه دست نوشته ها و کتابچه های گردشگری شهرستان ها از جمله اقدام های انجام شده برای افزایش حضور گردشگران در استان مرکزی است.
وی ادامه داد: ایجاد 6 بازارچه دائمی صنایع دستی در شهرستان های استان مرکزی از جمله اراک، دلیجان، خمین و ساوه، استقرار مراکز فروش در مبادی شهرستان ها، چاپ 400 هزار نسخه دست نوشته، تهیه کتابچه های گردشگری، ایجاد 30 نوروزگاه در مبادی شهرها و ایجاد نمایشگاه های صنایع دستی از دیگر اقدام های این اداره کل در راستای معرفی جاذبه های گزدشگری استان مرکزی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: اکنون سه هزار اثر تاریخی شناخته شده در استان وجود دارد که 870 اثر آنها به ثبت ملی رسیده است.
حسینی ادامه داد: با توجه به حضور گردشگران خارجی در قنات تاریخی ابراهیم آباد اراک، یک نوروزگاه برای معرفی جاذبه ها و ظرفیت های گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی در این محل ایجاد شده است.
وی افزود: یک هزار و 500 تخت در 15 هتل و مهمانپذیر استان مرکزی برای پذیرایی و اسکان مسافران نوروزی آماده شده است.
در این نشست روسای کمیته های ستاد طرح نوروزی استان مرکزی گزارش فعالیت های خود را ارایه کردند.
استان مرکزی با 29هزار و 530 کیلومتر وسعت و یک میلیون و 414 هزار نفر جمعیت از شمال با استان های تهران و قزوین، از غرب با استان همدان، از جنوب با لرستان و از شرق با قم و اصفهان ارتباط دارد.
بیش از 2 هزار جاذبه گردشگری در استان مرکزی شناسایی شده است.
1955/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.