به گزارش ایرنا، فردین خرازی روز سه شنبه در دوره آموزشی آشنایی با فرآیند رسیدگی به تخلفات اداری و نحوه انشاء و صدور رای دستگاه اجرایی استان های مرکزی، قم، قزوین و همدان در اراک افزود: رتبه نظام اداری کشور در سنجش نهادهای بین المللی در زمینه میزان سلامت و شفافیت اداری مناسب نبود و بر این اساس سازمان اداری و استخدامی کشور فراآند علمی در بهبود این جایگاه را با بهره گیری از اساتید مجرب دانشگاهی، تجربیات سازمان های بین المللی و ملاحظات علمی در دستور کار خود قرار داده است.
وی ادامه داد: مرحله آزمایشی طرح سنجش سلامت و فساد اداری با هدف بهینه سازی و شناخت نواقص احتمالی طرح کلید خورده و اجرای رسمی آن به شکل فراگیر از سال آینده در کشور آغاز می شود که با رصد مستمر ملی، استانی و دستگاهی همراه است.
خرازی خاطر نشان کرد: با اجرای طرح سنجش سلامت و فساد اداری حرکت بزرگی در راستای اصلاح نظام اداری در کشور برداشته می شود.
وی با یادآوری صدور 17 هزار و 200 رای در سال گذشته توسط 512 هیات تخلفات اداری، گفت: میانگین زمانی رسیدگی و صدور رای هیات های تخلفات اداری در کشور به سه ماه رسیده است.
نماینده وزیر و مدیرکل هماهنگی و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و انتظامی اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این آیین گفت: تمامی هیات های تخلفات اداری این وزارتخانه باید تا نیمه اسفند ماه امسال شمار پرونده های در دست رسیدگی و علت آن را به این مدیریت گزارش کنند.
حجت الاسلام دکتر ابراهیم ابراهیمی افزود: نظام اداری از نظر قوانین مشکلی ندارد ولی در بخش هیات علمی مشکلاتی وجود دارد که کارگروهی برای بررسی مواد انتظامی و رفع این مشکلات تشکیل شده است.
وی ادامه داد: به منظور کاهش زمان صدور رای و جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی هیات های تخلفات اداری استان ها تجمیع می شوند.
رئیس دانشگاه اراک نیز در این آیین گفت: جمهوری اسلامی ایران با ورد به دهه چهارم حیات خود برای افزایش عدالت اجتماعی مورد نظر رهبر معظم انقلاب به برخی اصلاحات در نظام اداری نیاز دارد و در این بخش باید توجه بیشتری شود.
سعید حمیدی افزود: قوانین کشور برای افزایش هرچه بیشتر عدالت اجتماعی نیازمند بازنگری و اجرای امور قضایی نیازمند تسریع است و در کارآمدی دستگاه های رسیدگی به تخلفات اداری باید تجدید نظر شود.
وی ادامه داد: طولانی شدن برخی از پرونده های تخلفات اداری اثر تنبیهی و بازدارندگی خود را از دست می دهند که برای کارآمدی هرچه بیشتر عملکرد هیات های تخلفات اداری این امور نیازمند بازنگری توسط مسئولان مربوطه دارد.
دوره آموزشی آشنایی با فرآیند رسیدگی به تخلفات اداری، نحوه انشاء و صدور رای ویژه 6 دستگاه اجرایی استان های مرکزی، قم، قزوین و همدان به مدت 2 روز در اراک برگزار می شود.
دانشگاه اراک با 115 رشته تحصیلی دارای 225 عضو هیات علمی است.
1955/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.