مسعود برومند عصر روز دوشنبه در نشست با هیات رئیسه دانشگاه اراک افزود: افزایش طرح های پژوهشی با رویکرد آسیب شناسی صنایع در توسعه اقتصادی و علمی کشور سهمی بسزا دارد.
وی ادامه داد: دانشگاه ها و مراکز علمی باید با تلاش مضاعف در جذب سرمایه های پژوهشی و ارزش آفرینی علمی زمینه ساز رونق فراگیر در کشور باشند.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: برخورداری دانشگاه ها از تسهیلات لازم باید در راستای اجرای طرح هایی قرار گیرد که رویکرد اصلی آن رفع مشکلات جامعه باشد.
برومند واگذاری اختیارات به دانشگاه ها را از دیگر برنامه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد و گفت: با واگذاری این اختیارات، دانشگاه ها می توانند در صورت نیاز مراکز تحقیقاتی را بسط و توسعه دهند.
وی ادامه داد: با توجه به محدودیت های موجود برای ایجاد اشتغال از 2 تا 3 سال گذشته ورود دانشگاه ها به عرصه توسعه، فنآوری، تجاری سازی و کارآفرینی در دستور کار مسئولان قرار گرفته است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با استمرار کارآفرینی و تبدیل ایده به ثروت توسط دانشجویان، روند اشتغال پایدار در کشور گسترش می یابد.
برومند، فعالیت دانشگاه نسل سوم را از دیگر برنامه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانست و گفت: فناوری و پژوهش در این دانشگاه ها فرایند قالب بوده و در واقع آموزش در خدمت پژوهش است.
رئیس دانشگاه اراک نیز در این نشست گفت: اکنون 200 تا 300 عضو هیات علمی و هفت هزار و 300 دانشجو در این دانشگاه به امر تدریس و تحصیل اشتغال دارند.
دکتر سعید حمیدی افزود: سرانه مقاله در دانشگاه اراک با تولید 316 مقاله ای اس آی، از سرانه کشوری بالاتر است.
رئیس دانشگاه اراک گفت: اکنون 35 شرکت در مرکز رشد این دانشگاه فعالیت دارند که چهار شرکت، نشان دانش بنیان دریافت کرده اند.
حمیدی ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه اراک با صنایع را از دیگر برنامه های اولویت دار عنوان کرد.
دانشگاه اراک با 115 رشته تحصیلی دارای 225 عضو هیات علمی است.
1955/3075/خبرنگار:مهدی عظیمی *** انتشاردهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.