رقیه یادگاری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: یکی از برنامه های مهم و وظایف تخصصی این سازمان بحث بودجه و توزیع منابع است که در این راستا اقدام های لازم برای توزیع اعتبارات تملک دارایی با توجه به بحث تعادل های منطقه ای، اسناد آمایش سرزمین و برنامه ششم توسعه صورت گرفته است.
وی بیان کرد: نظارت عملیاتی، برنامه ای و فنی بر روی طرح های عمرانی از دیگر برنامه های مهم این سازمان در سال جاری است که با جدیت دنبال می شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی ادامه داد: در سال جاری گزارش های شهرستانی از روند پیشرفت فیزیکی طرح ها و عملیات اجرایی آنها در استان مرکزی تهیه و تنگناها به دستگاه های مربوطه اعلام شده است.
یادگاری گفت: یکی از برنامه های مهم دولت، واگذاری تملک دارایی (پروژه های عمرانی)، به بخش خصوصی به منظور اتمام و نگهداری طرح ها است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی اضافه کرد: از سال 95 تاکنون در این راستا 101 طرح عمرانی بر اساس مواد 88، 27، پنج و 10 قانون، تنظیم بخشی از مقررات دولت، به روش های مختلف به بخش غیردولتی واگذار شده است.
یادگاری عنوان کرد: ماموریت اصلی سازمان برنامه و بودجه، هماهنگی و راهبری نظام برنامه ریزی توسعه استان است و در این راستا وظایفی تعریف شده که در قالب پنج معاونت و مدیریت تخصصی دنبال می شود.
وی گفت: نهایی شدن اسناد برنامه ششم توسعه استان یکی از برنامه های مهم سال جاری این سازمان بوده که در این راستا راهبردها، سیاست ها و اهداف کمی و اقدامات اولویت دار در بخش های اقتصادی، اجتماعی و فرابخشی تا افق 1400دیده شده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی افزود: پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهوری از دیگر برنامه های مهم سازمان است که با جدیت تمام به ویژه در بحث تخصیص ها و چگونگی روند پیشرفت طرح ها دنبال می شود.
یادگاری اظهار کرد: اعتبارات سفر رئیس جمهوری به استان مرکزی 9 هزار و 300 میلیارد ریال است که تاکنون سه هزار و 600 میلیارد ریال آن تخصیص یافته است.
وی گفت: مدیریت آموزش، پژوهش و آینده نگری از دیگر حوزه های کاری این سازمان محسوب می شود و در سال جاری نشست های مختلفی در خصوص اولویت های پژوهشی مورد نیاز استان مرکزی برگزار شده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی ادامه داد: در این خصوص پس از اخذ و رتبه بندی اولویت های پژوهشی دستگاه های مختلف استان، 135 عنوان پژوهشی مورد بررسی قرار گرفته که 53 طرح در سامانه سمات به ثبت و به فراخوان گذشته شده است.
وی گفت: علاوه بر این طرح های پژوهشی، سازمان مدیریت، پژوهش ها و تحلیل های دیگری را نیز اجرا کرده که شناسایی اولویت های سرمایه گذاری شهرستان اراک با همکاری جهاد دانشگاهی، تحلیل بر روی جمعیت، تحرکات و ساختار جمعیتی استان مرکزی بر اساس سرشماری سال 95، تهیه و چاپ کتابچه های 12 گانه به نام سیمای شهرستان ها، سیمای اقتصادی و فرهنگی و گزارشی از عملکرد دولت تدبیر و امید در سال های 92 تا 96، بخشی از این اقدامات است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی اضافه کرد: رسالت مهم دیگر سازمان، راهبری امور توسعه مدیریت اجرایی در بحث سرمایه انسانی دستگاه ها و برنامه هفت گانه تحول اداری است.
یادگاری اظهار کرد: سازمان برنامه و بودجه استان در راستای توانمند سازی نیروهای انسانی در سال جاری، 74 دوره آموزشی برای 40 دستگاه اجرایی در قالب 48 هزار و 212 نفر ساعت برگزار کرده است.
وی تصریح کرد: آسیب شناسی برنامه های آموزشی سال گذشته و ارزیابی عملکرد سال 95 از دیگر اقدام های صورت گرفته در این راستا بوده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی اضافه کرد: در خصوص ساماندهی نیروی انسانی با تمهیدات ویژه، 194 نیروی قراردادی این استان که دارای کد شناسه بوده و در آزمون ادواری نمره قبولی کسب کرده اند با استفاده از مجوز ماده 30، پیمانی شده اند.
یادگاری عنوان کرد: نظارت بر برگزاری آزمون ها، مصاحبه های استخدامی و بازبینی صدور احکام کارگزینی دستگاه های اجرایی از دیگر برنامه های مهم این سازمان است.
وی گفت: سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی در سال جاری گزارشی تخصصی در مورد نیروی انسانی دستگاه های اجرایی از نظر سطح تحصیلات، نوع استخدامی، جنسیت و سطوح مدیریت و گزارشی از بانک اطلاعات مدیران استان تهیه کرده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی اداری کشور، سهم مدیریتی زنان و جوانان این استان تا پایان برنامه ششم توسعه باید به 30 درصد برسد.
یادگاری بیان کرد: تحلیل و ارزیابی از عملکرد 54 دستگاه اجرایی استان مرکزی در قالب جشنواره شهید رجایی، تهیه طرح ساماندهی فضاهای اداری استان به منظور تعادل بخشی و بهره مندی دستگاه های اجرایی و اجرای نمونه آزمایشی این طرح در شهرستان اراک بخش دیگری از اقدام های صورت گرفته است.
وی عنوان کرد: نظارت بر نظام فنی و اجرایی استان از دیگر وظایف مهم است و در این راستا واحدی به نام مدیریت فنی و اجرایی سازمان شکل گرفته است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی ادامه داد: امسال 261 پیمانکار در بخش های مختلف عمرانی تشخیص صلاحیت شده اند.
یادگاری تصریح کرد: تاکنون 879 پیمانکار در استان مرکزی تشخیص صلاحیت شده اند که از این تعداد 261 نفر مربوط به امسال بوده و این رقم سه درصد از تشخیص صلاحیت پیمانکاران کشور در سال جاری است.
وی گفت: تشخیص صلاحیت پیمانکاران دارای رتبه های یک و 2 برعهده کشور است و رتبه های سه، چهار و پنج توسط استان ها انجام می شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی اضافه کرد: آمار بالای تشخیص صلاحیت پیمانکاران این استان در سال جاری بیانگر تحرکات رو به رشد فعالیت عمرانی است.
یادگاری عنوان کرد: امسال 6 شورای فنی در استان مرکزی برگزار شده که چهار کمیته با دبیرخانه سازمان برنامه و بودجه در ذیل این شورا ایجاد شده است.
وی بیان کرد: این کمیته ها شامل پیمان، نظارت، آموزش و مصالح و تجهیزات ساختمانی است که برای هر یک از کمیته ها، نشست های مختلف برگزار شده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی افزود: در این راستا برای 425 نفر از پیمانکاران و افرادی که در نظام فنی و اجرایی استان فعالیت دارند، آموزش های جداگانه اخذ شده و کمیته نظارت، وضعیت فنی 40 پروژه را مورد بررسی قرار داده و گزارش های لازم را به شواری فنی ارایه کرده است.
یادگاری گفت: بحث تورم ماهیانه، درآمد سالانه خانوارهای شهری، طرح کارگاه های صنعتی دارای 10 نفر کارکن به بالا، آمارگیری از معادن فعال، انتشار سالنامه سال 95، تهیه گزیده شاخص های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی استان در بهار، تابستان و پاییز امسال، بهنگام سازی نقشه های شهری و روستایی و تهیه حساب های منطقه ای از دیگر اقدام های صورت گرفته توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی این استان است.
وی اظهار کرد: بهنگام سازی لایه های اطلاعات مکانی از دیگر برنامه های این سازمان است که در این راستا 110 لایه اطلاعات مکانی در سامانه ساترا ذخیره شده و در دسترس دستگاه های اجرایی است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی افزود: دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی این استان برعهده سازمان برنامه و بودجه این استان است و در سال جاری 26 نشست ستاد اقتصاد مقاومتی برگزار شده است.
یادگاری بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، مصوبات اقتصاد مقاومتی با جدیت پیگیری و دنبال شده است.
وی یادآور شد: این ستاد تاکنون در استان مرکزی 226 مصوبه داشته که 112 مصوبه آن اجرایی شده و سایر مصوبات در حال پیگیری است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی ادامه داد: در راستای اقتصاد مقاومتی، این سازمان باید مطالعات توسعه اقتصادی و اشتغالزایی 118 روستای استان مرکزی را تا پایان سال مالی جاری (31 تیرماه 97) انجام دهد.
یادگاری بیان کرد: در این راستا روستاهای هدف مشخص شده، شرح خدمات مقدماتی تهیه شده، پرسشنامه هایی سه روستا به صورت آزمایشی و برای بهبود فرایند انجام کار در حال تکمیل شدن است و به زودی فرایند مناقصه برای انجام کار برگزار خواهد شد.
یادگاری عنوان کرد: در راستای مستند سازی فعالیت های اقتصاد مقاومتی، سه جلد کتاب نیز در استان مرکزی به چاپ رسیده است.
استان مرکزی با دارا بودن 12 شهرستان دارای یک میلیون و 429 هزار و 475 نفر جمعیت است.
/3075 /3005/خبرنگار: معصومه صفری *** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.