به گزارش ایرنا، سید علی آقازاده روز چهارشنبه در بازدید از شرکت ماشین سازی اراک، افزود: مدیریت منابع داخلی، پرهیز از هزینه های غیرضروری و برنامه ریزی های مدون در تولید از دیگر برنامه های کاربردی توسعه اقتصادی و صنعتی محسوب می شود.
وی با اشاره به تنگناهای موجود در شرکت هپکو ادامه داد: به دلیل کوتاهی در پرداخت تسهیلات، معوقات بانکی این واحد تولیدی به حدود 10 هزار میلیارد ریال رسیده و شرکت را در آستانه ورشکستگی قرار داده است.
استاندار مرکزی بیان کرد: واحدهای تولیدی باید منابع داخلی خود را به صورت کارشناسی و منطقی مدیریت کرده و تا آنجا که امکان دارد از دریافت تسهیلات پرهیز کنند.
وی اظهار کرد: ماشین سازی اراک یکی از با سابقه ترین واحدهای صنعتی استان مرکزی است و می توان این کارخانه را عامل اصلی صنعتی شدن شهر اراک عنوان کرد.
آقازاده به شرایط کنونی ماشین سازی اراک اشاره کرد و گفت: برای جلوگیری از رکود در این واحد تولیدی، استانداری مرکزی با جدیت هر چه تمامتر به دنبال دریافت تسهیلات 500 میلیارد ریالی است.
وی افزود: رفع مشکل بیکاری یکی از مطالبات مقام معظم رهبری و از راهبردهای دولت دوازدهم است، بنابراین باید ضمن استقبال از سرمایه گذاران، در راستای حفظ اشتغال موجود با حمایت از واحدهای تولیدی اقدام کرد.
استاندار مرکزی بیان کرد: دستگاه های اجرایی و خدماتی استان مرکزی به خصوص شهرداری های استان باید در انجام فعالیت های عمرانی خود از ظرفیت های داخلی استان استفاده کنند.
وی تاکید کرد: چندین طرح ساخت تقاطع های غیر همسطح در شهر اراک در حال اجراست و این در حالیست که ماشین سازی اراک در ساخت پل ها و تقاطع های غیر همسطح، آوازه جهانی دارد.
آقازاده بیان کرد: شهرداری باید از ظرفیت های ارزشمند واحدهای تولیدی و صنعتی استان مرکزی به خصوص ماشین سازی اراک استفاده کند.
مدیرعامل ماشین سازی اراک نیز در این آیین گفت: 2 هزار و 300 نفر به صورت مستقیم در این واحد تولیدی مشغول به کار هستند.
جعفر صفری افزود: ماشین سازی اراک ظرفیت های ارزشمندی در تولید، ساخت کارخانه و مشارکت در طرح های عمرانی دارد اما بسیاری از دستگاه های اجرایی و به خصوص شهرداری های استان، آگاهی چندانی از توانمندی های این واحد صنعتی ندارند.
وی ادامه داد: با وجود تنگناهای موجود در سفارش کار، براساس انجام تکلیف و وظیفه اجتماعی نمی توان نیروهای مازاد را بازخرید و یا تعدیل کرد، بنابراین از دستگاه های دولتی و خدماتی انتظار می رود با واگذاری طرح های عمرانی خود، ماشین سازی را در حفظ و حتی افزایش نیروی انسانی، یاری کنند.
وی بیان کرد: 500 میلیارد ریال تسهیلات در کارگروه اقتصاد مقاومتی کشور برای ماشین سازی اراک مصوب شد اما تا کنون دریافت آن محقق نشده است.
صفری افزود: در صورت دریافت این تسهیلات و تامین سرمایه در گردش، می توان تولیدات شرکت را به 2 برابر افزایش داد.
وی یادآوری کرد: شرایط کار و فعالیت برای واحدهای تولیدی کشور در عراق، سوریه، افغانستان و کشورهای حوزه خلیج فارس فراهم است.
ماشین سازی اراک ( سهامی عام) به منظور پشتیبانی از صنایع بنیادین و برآورده کردن نیازهای صنعتی کشور، در سال 1346 در زمینی به مساحت 134 هکتار در شهر اراک تاسیس و در سال 1350 به عنوان اولین صنعت سنگین کشور به بهره برداری رسید.
این شرکت در حوزه ساخت تجهیزات نفتی، مخازن بزرگ، سازه های فلزی، بویلرهای حرارتی، گلوله های سنگین فلزی، انواع پل ،دکل ها و شیرهای تخصصی و بسیاری از بخش های دیگر فعالیت دارد.
3017/3075/خبرنگار: مصطفی مجللی *** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.