دکتر جواد نظری روز سه شنبه به مناسبت هفته بهداشت روان در گفت و گو با ایرنا افزود: ایجاد و تقویت زنجیره مراقبت های بهداشتی در مناطق شهری به ویژه محله های محروم از گام های اساسی برنامه تحول نظام سلامت است که در این راستا تاکنون 23 مرکز جامع سلامت شهری در این استان مستقر شده و به مردم خدمات می دهد.
وی اظهار کرد: روانشناسان بالینی در مراکز جامع سلامت شهریاستان در حال حاضر 27 نفر و در سایه سیاست های دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت مراقبت بهداشت روان که پیش از این در نواحی شهری وجود نداشت به صورت هدفمند شکل گرفته است.
رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی خاطرنشان کرد: انجام غربالگری و اختلالات روانپزشکی نظیر اضطراب، افسردگی، ترس مرضی و وسواس و آمورش ها و هدایت های درمانی در این خصوص، پایش عوامل و چگونگی خشونت خانگی نظیر همسرآزاری و کودک آزاری، شناسایی و آموزش های روانشناختی مصرف مواد والکل ، برپایی ارگاه های آموزشی مهارتهای زندگی، مدیریت استرس، توان حل مسئله، مبارزه با خلق منفی ، کنترل خشم و مهارتهای ارتباطی، نشست های مشورتی و آموزشی فرزند پروری و کارگاه پیشگیری از سوء مصرف مواد و الکل از اقدامات مراقبتی در حوزه بهداشت روان در این استان بوده است.
استان مرکزی با یک میلیون و 413 هزار نفر جمعیت و 12 شهرستان در قلب ایران قرار گرفته که حوزه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی اراک تمامی مناطق این استان به جز شهرستان ساوه را شامل می شود.
هفته بهداشت روان در سال جاری از 18 تا 24 مهرماه تعیین شده که محوریت مباحث آن در موضوعات بهداشت روان و مدرسه دوستدار زندگی، بهداشت روان و مشارکت در تعلیم و تربیت، بهداشت روان و عوامل اجتماعی، بهداشت روان و خانواده، بهداشت روان و پیشگیری از افسردگی و بهداشت روان و طراحی مسیر زندگی طرح ریزی شده است.
3005/6013/خبرنگار:معصومه صفری***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.