سید علی آقا زاده عصر روز چهارشنبه در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: حفظ فرصت های شغلی کنونی و زمینه سازی شغلی جدید با ابزارهای کارشناسی سیاستی است که با جدیت دنبال می شود و این مهم تنها با حل مشکلات صنایع به صورت کارشناسی و منطقی به بار می نشیند.
وی ادامه داد: بسیاری از صنایع استان مرکزی به خصوص شهر اراک در سال های نه چندان دور غول های صنعتی خاورمیانه محسوب می شدند، و امروز به دلایل مختلف با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کنند که در این رهگذر برخی از این صنایع به حالت رکود مطلق درآمده اند.
نماینده عالی دولت دوازدهم در استان مرکزی بیان کرد: مشکلات صنایع استان باید به شکلی حل و فصل شود که در آینده نزدیک مشکلات دیگری به این صنایع نفوذ نکند و در این راستا استانداری مرکزی در نظر دارد با بهره گیری از ظرفیت های ملی و برقراری ارتباط سازنده با صنایع دیگر با هدف بازارسازی و رونق تولید وارد میدان شده و مشکلات واحدها را به صورت کارشناسی گره گشایی و حل کند.
وی گفت: یکی از چالش های اساسی استان مرکزی کمبود منابع آبی است که در دوره خشکسالی اخیر عمیق تر شده و به همین منظور تیم مدیریت ارشد استان بنا دارد شیوه های مصرف بهینه منابع آبی را نهادینه کند.
وی توضیح داد: ایجاد فرصت استفاده از سدهای استان های دیگر و همچنین فرهنگ سازی مصرف بهینه انرژی به خصوص صرفه جویی در آب از برنامه های جدی استان است.
آقا زاده اظهار کرد: رویکرد اصلی استانداری مرکزی برقراری ارتباط سازنده با همه احزاب سیاسی است و تمامی تشکل های سیاسی شناسنامه دار که خط مشی دولت را پذیرفته باشند بدون شک از ظرفیت ها و توانمندی های آن ها در تصمیم سازی و امور اجرایی و فرهنگی استان بهره گرفته می شود.
وی بیان کرد: رئیس جمهوری صبح امروز(چهارشنبه) در معرفی چهار استاندار در هیات دولت، تاکید اساسی بر ایجاد تعامل و وفاق با مردم، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و ائمه جمعه داشت و این توصیه ها به عنوان محور راهبردهای عملیاتی در استان و چراغ هدایتگر در امور خواهد بود.
استاندار استان مرکزی اضافه کرد: همراهی و تعامل تنگاتنگ با نماینده ولی فقیه در این استان که از ذخایر 40 ساله انقلاب اسلامی در سطح ملی محسوب می شوند نیز از سیاست های اساسی تیم جدید مدیریت ارشد استان است چرا که در سایه همدلی و استفاده از تجارب سازنده امور با شایستگی و اثربخشی به پیش می رود و تجارب ارزنده نماینده ولی فقیه در استان در همه مسائل کشور به خصوص مسائل بودجه ای و اقتصادی می تواند سرعت گره گشایی مشکلات اقتصادی و آهنگ توسعه استان را بیشتر کند.
وی تاکید کرد: چالش ها، نیازها و مشکلات استان در نخستین فرصت فهرست بندی می شود و با ایجاد تعامل با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و دستگاه های اجرایی بر اساس اولویت ها بهترین راهکارها دنبال خواهد شد.
سید علی آقازاده به پیشنهاد وزارت کشور و با تصویب هیات وزیران، روز چهارشنبه به عنوان استاندار مرکزی معرفی شد.
آقازاده متولد سال 1338 و دارای تحصیلات کارشناسی در رشته جغرافیا از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری از دانشگاه خوارزمی است.
وی در کارنامه کاری خود فعالیت های اجرایی متنوعی در وزارت ورزش و جوانان در سمت های معاونت توسعه منابع و پشتیبانی، جانشین وزیر در کارگروه واگذاری طرح های تملک دارایی های سرمایه ای ،رییس ستاد اجرایی ماده 88، رییس ستاد سیاستگذاری و نظارت بر توزیع اعتبارات وکمکهای فنی، اعتباری، رییس کمیته راهبری احکام قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه، نماینده وزیر و مسوول هماهنگی هیات های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و رییس ستاد جشنواره شهید رجایی در این وزارتخانه دارد.
عضویت در هیات مدیره شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی کشور، مدیر عامل شرکت مادر تخصصی ایرانگردی و جهانگردی کشور سازمان میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کشور، شهرداری کرج، فرماندارس شهرستان شازند از توابع استان مرکزی، فرمانداری شهرستان بندر انزلی دراستان گیلان، مسوول دفتر جانشینی مقام معظم رهبری در امور ناجا و معاونت امنیتی و انتظامی وزارت کشور، رییس اداره امنیت معاونت امنیتی و انتظامی وزارت کشور، فرمانداری شهرستان دلیجان،قائم مقام شهرداری کرج ، فرمانداری قشم ، بخشداری کلاردشت در استان مازندران و بخشدار بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد بخش دیگری از سوابق اجرای سیدعلی آقازاده است.
استان مرکزی که در سال 56 بر اساس تقسیمات کشوری با مرکزیت اراک به استان مستقل تبدیل شده تاکنون به جز سرپرستان ارشد اجرایی 15 استاندار را بر مستند مدیریت خود تجربه کرده و متوسط عمر مدیریتی استانداران این خطه کمی بیشتر از 2 سال بوده است.
استان مرکزی با یک میلیون 413 نفر جمعیت و 29 هزار و 530 کیلومتر وسعت در قلب ایران قرار گرفته و یک و 82 درصد از کل مساحت کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان دارای 12 شهرستان، 23 بخش، 33 شهر، 66 دهستان و یکهزار و 394 پارچه آبادی دارای سکنه است.
3017/6013/ خبرنگار: مصطفی مجللی***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.