به گزارش ایرنا، علی ربیعی روز چهارشنبه در نشست ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی استانداری مرکزی در اراک، افزود: ارزش مالی تفاهم نامه دولت در قبال خرید محصولات تولیدی هپکو 20هزار میلیارد ریال است.
وی اظهار کرد: این تفاهم نامه با ترک تشریفات مناقصه به امضای وزرای کشور، راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت رسیده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: این تفاهم نامه بر مبنای مصوبات ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی کشور در جهت رونق تولید و استفاده از پتانسیل های شرکت مادرتخصصی هپکو برای نوسازی ناوگان و ماشین آلات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و استفاده از این تجهیزات در شرایط بحرانی توسط ستاد مدیریت بحران کشور امضا شده است.
ربیعی اظهار کرد: تجهیزات مورد توافق برای تولید بر مبنای این تفاهم نامه سه جانبه توسط شرکت هپکو شامل انواع گریدر، لودر، بیل مکانیکی و بلدوزر است که باید ظرف مدت چند سال تولید و تحویل شود.
وی اظهار کرد: دولت با همه توان برای حمایت از شرکت های آذراب و هپکو پا به میدان گذاشته و نیاز است برای راهبری امور تا گرهگشایی مشکلات با مدارا و عقلانیت رفتار شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: به عنوان نماینده ویژه دولت برای رسیدگی به مسائل کارگری استان مرکزی در چارچوب قانون و با محوریت عقلانیت، مدارا و درک متقابل به این خطه سفر کرده ام و در برهه کنونی گره گشایی مشکلات اولویت دارد و وظیفه کنونی این است که از حقوق کارگران به بهترین شکل ممکن حمایت شود.
ربیعی افزود: نواقص خصوصی سازی باید رفع شود و به عنوان بخش دولتی پیگیری لازم در این زمینه انجام خواهد شد و مبنای تصمیمات به هیچ وجه احساسی، عاطفی و لحظه ای نیست.
وی بیان کرد: بیان خواسته و مطالبه به حق اشکالی ندارد اما، باید ملاحظات حفظ شود و خواسته ها و مطالبات بر مبنای قانون مطرح شود.
وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گفت: در سایه پیگیری و رایزنی های مختلف 70 درصد مشکلات کارگران شرکت آذرآب حل شده و به زودی شاهد فعالیت کارگران این مجموعه تولیدی خواهیم بود.
ربیعی افزود:پیگیری ویژه مشکلات شرکت هپکو نیز با نظارت ویژه دولت در حال انجام است و از هیچ تلاشی برای حل مشکلات کوتاهی نخواهد شد.
وی گفت: پیگیری معوقات کارگری، تلاش برای ارتقای سطح معیشتی کارگران از جمله برنامه های کوتاه مدت برای کاهش تنگناهای کارگری استان مرکزی است.
ربیعی افزود: با تدابیر پیش بینی شده حمایت های بیمه ای برای تمامی کارگران مشمول شرکت های آذرآب و هپکو انجام شده و دفترچه تامین اجتماعی و خدمات درمانی هیچ کارگری قطع نمی شود و برای بیمه تکمیلی نیز می توانند به درمانگاه های تحت پوشش مراجعه کنند.
ربیعی گفت: مدیریت ارشد اجرایی استان مرکزی باید با بهره مندی از ظرفیت ها به هر شکل ممکن نوسازی تجهیزات شرکت هپکو با اخذ مجوزهای لازم را در اولویت قرار دهد و به منظور تحقق این مهم پیگیری مستمر و جدی صورت بگیرد.
وی افزود: استان مرکزی قطب مهم صنایع مادر تخصصی کشور است که سهم برجسته ای را در تامین نیازهای پایه اقتصادی و تولیدی و درآمد سرانه ملی دارد و حق این خطه است که مشکلات و چالش های صنعتی آن حل شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با دستور حجت الاسلام دکتر حسن روحانی برای بررسی تحولات دو صنعت بزرگ استان مرکزی ( هپکو و آذرآب) به این استان سفر کرده است.
بازدید از شرکت های هپکو و آذرآب و گفت و گو با کارگران نیز در برنامه های سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان مرکزی پیش بینی شده است.
کارگران 2 شرکت هپکو و آذرآب در روزهای اخیر به دلیل پرداخت نشدن حقوق معوقه، خواستار حمایت مسئولان و رسیدگی به مطالبات صنفی خود شدند.
شرکت صنایع آذرآب اراک از صنایع پیمانکاری عمده کشور است که در سال 1364 در اراک آغاز به کار کرد.
این شرکت مادر تخصصی در حوزه طراحی، ساخت و نصب انواع بویلرهای نیروگاهی و صنعتی ،مخازن تحت فشار، مبدل های حرارتی و تجهیزات نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، صنایع قند، شکر و سیمان فعالیت دارد.
شرکت هپکو در سال 1351 در زمینی به وسعت 90 هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راه سازی تاسیس و از سال 1354شروع به فعالیت کرد.
شرکت هپکو اراک در حال حاضر 22 نوع ماشین آلات راهسازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید می کند که هشت نوع محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی از جمله ژاپن، آلمان، سوئد و هلند است.
کارخانه هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال 1385 به دنبال سیاست های اصل 44 به بخش خصوصی واگذار شد.
مجموعه مدیریت استان مرکزی از دی ماه سال گذشته به دنبال بازگرداندن این کارخانه به سازمان خصوصی سازی ایران بودند تا اینکه پیشنهاد واگذاری این کارخانه به شرکت هیدرواطلس ساوه عنوان و بهمن ماه سال گذشته این مهم قطعی شد.
6991/6013/خبرنگار: معصومه ابراهیمی *** انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.