علی اکبر منصوری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این کانون ها در شهرستان زرندیه که با بحران بی آبی مواجه هستند قرار دارد و برای تامین آب آشامیدنی آنان از 2 تانکر استفاده می شود.
وی اظهارکرد: سه منطقه عشایر نشین در ساوه نیز با کم آبی مواجه هستند که به صورت موردی آبرسانی سیار می شوند.
وی بیان کرد: در 10 سال گذشته مناطق عشایر نشین استان مرکزی با خشکسالی مواجه بودند که برای تامین آب آشامیدنی آنان از تانکرهای آبرسانی سیار استفاده می شود.
منصوری، از راه اندای مجتمع آبرسانی در نقطه چهار زرندیه خبر داد و افزود : این مجتمع، 13 روستای عشایر نشین را در این منطقه تحت پوشش قرار می دهد.
وی بیان کرد: برای راه اندازی این مجتمع باید 80 کیلومتر لوله گذاری شود و برای تکمیل آن نیز 90 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.
مدیر امورعشایر استان مرکزی گفت: عشایر استان مرکزی شامل ایل شاهسون، مغان، سنگسری، زند راویه ای، کرد کلهر، ذلکی، کله کوهی و عرب خراسانی هستند.
جمعیت عشایر استان مرکزی بیش از پنج هزار نفر در قالب یک هزار خانوار است که بیشتر در مناطق مختلف ساوه، زرندیه، دلیجان و خمین زندگی می کنند.
ایلات و عشایر استان مرکزی، بومی این منطقه نیستند و از سایر نواحی ایران به خاطر طبیعت بکر و شرایط مناسب زندگی ایلی در جای جای استان مرکزی استقرار یافته اند.
7277/3075/ خبرنگار: افسانه آروند*** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.