به گزارش ایرنا، زهرا فرجی روز سه شنبه در نشست طرح توانمندسازی زنان روستایی در استانداری مرکزی افزود: یکی از برنامه های دولت یازدهم توانمندسازی، آموزش و ارتقای سطح مشارکت های اجتماعی زنان روستایی است که این امر مشارکت سازمان های مردم نهاد را نیز طلب می کند.
وی اظهار کرد: 51 درصدترکیب جمعیتی روستاهای استان مرکزی را بانوان تشکیل می دهند و با توانمند سازی زنان روستاییمی توان اعتماد به نفس بیشتری را در کارکردهای اقتصادی و تولیدی در این قشر آفرید و با کارآفرینی آنان را از موقعیت وابستگی و آسیب پذیری خارج کرد.
فرجی توضیح داد: در این طرح 50 نفر از زنان روستای، کارآموزی در بخش های مشاوره، خدمات بهداشتی و غربالگری، مددکاری و آموزش فنی و حرفه ای را فرامی گیرند.
وی گفت: زنان روستایی انتخاب شده به عنوان تسهیلگر و فعال در عرصه های مختلف در قالب خوشه به سایر بانوان روستا خدمات ارایه می کنند.
وی افزود: توانمند سازی زنان روستایی فرآیندی است که زنان را برای ورود به عرصه های اقتصادی و انجام فعالیت های تولیدی آماده کرده و علاوه برآن ایجاد مقدمات لازم برای توسعه پایدار و ماندگاری در روستاها، موجب زندگی همراه با آسایش و رفاه بیشتررا همراه دارد.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی گفت: طرح توانمندسازی زنان روستایی یک سال قبل در کمیته زنان روستایی استانداری مرکزی کلید خورد و فرآیند مقدماتی آن 15 مردادماه امسال آغاز می شود و تا اسفندماه مورد تحلیل و ارزیابی قرار می گیرد تا نقاط قوت تقویت و نقاط ضعف رفع شود.
فرجی افزود: توجه به طیف زنان روستایی از ضرورت های برنامه ریزی است و بی توجهی به این قشر در آینده منجر به بروز مشکلات و یا تهدیدهایی خواهد شد، بنابراین باید از فرصت ها بهره گرفت.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی گفت: اشتغالزایی، تنها راه برون رفت از مشکلات روستایی است و در الگوی توسعه روستایی، ایجاد کارآفرینی، اشتغال و توانمند کردن خانواده ها در طیف گسترده از اهمیت بالایی برخوردار است.
سعید فائض پور افزود:ایجاد بازار هدف به منظور فروش محصولات از مهمترین رویکردهای طرح توانمندسازی زنان روستایی است.
وی اظهار کرد: برخورداری از جامعه سالم نیازمند زنان ماهر و آگاه در عرصه های مختلف اجتماعی و اقتصادی است و باید توانمندی های این قشر در جایگاه های مدیریتی و پیوست های اقتصادی و اجتماعی به درستی استفاده شود.
فائض پورگفت: اجرای طرح توانمندسازی زنان روستایی از جمله برنامه های جدیدی است که همه دستگاه های اجرایی با دهیاری ها همکاری تنگاتنگی برقرار می کنند.
وی افزود: برای موفقیت در اجرای طرح ها در روستا ها باید از شیوه چهره به چهره بهره گرفت زیرا در روستاها سخنرانی، دستورالعمل و بخش نامه بی تاثیر است و با بالا بردن آگاهی مردم در اجرای طرح ها موفقیت قابل دسترسی تر است.
49 درصد از جمعیت یک میلیون و 414 هزار نفری استان مرکزی را زنان تشکیل می دهند.
6991/6013/خبرنگار: معصومه ابراهیمی***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.