ساحل سها روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: آزمون انگ فلزات گرانبها براساس قانون، مشمول مقررات استانداردهای اجباری در حوزه تولید، تمرکز و توزیع است که استاندارد برای ایجاد قابلیت شناسایی تولیدکنندگان مصنوعات فلزات گرانبها و رعایت عیار قانونی به این مصنوعات، کد شناسایی اختصاص می‌دهد.
سها ادامه داد: برای ردیابی تولیدات طلای هر استان کد مخصوص تعریف‌شده که در استان مرکزی پیش کد «M» طبق آیین نامه های سازمان ملی استاندارد تعریف‌شده است.
مدیرکل استاندارد استان مرکزی بیان کرد: پس از صدور مجوز توسط ادارات کل استاندارد استانی برای هر واحد تولیدی مصنوع طلا و اعلام کد نهایی، نیاز است این کد توسط تولیدکنندگان مصنوعات، بر روی قطعات طلا درج شود و واحدهای توزیعی طلا و خریداران به ‌هیچ ‌عنوان نباید نسبت به عرضه و خرید این محصولات بدون کد شناسایی اقدام کنند.
سها عیارهای رسمی تعریف‌شده برای طلا را به ترتیب 750، 833 و 916 عنوان کرد گفت: تولید و عرضه مصنوعات طلا خارج از این عیار و بدون کد شناسایی تولیدکننده ممنوع بوده و با فروشنده و تولیدکننده طلای مغایر با عیار رسمی و فاقد کد شناسایی مطابق قانون برخورد می شود.
11 آزمایشگاه همکار، 620 واحد تولیدی فعال تحت نظارت اداره کل استاندارد استان مرکزی فعالیت دارند.
1955/6013/خبرنگار:مهدی عظیمی***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.