محمودرضا خلیلی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در سه سال اخیر به ترتیب 36، 42 و 45 میلیارد ریال خط اعتباری تسهیلات برای افزایش ضریب مکانیزاسیون در ساوه اختصاص یافته است.
وی اظهار کرد:‌ با اقدامات انجام شده در این راستا بیش از 120 دستگاه تراکتور خریداری شده و سایر ادوات از جمله کمباین به ناوگان تجهیزات کشاورزی و دامداری شهرستان افزوده شد.
وی، با بیان اینکه این اقدامات موجب افزایش 2 دهمی ضریب مکانیزاسیون در ساوه شده، تصریح کرد: این شاخص در این شهرستان 1.4 است وبه طور میانگین 15 تا 20 درصد بیش از متوسط استانی برآورد می شود.
خلیلی اضافه کرد: امسال نیز 600 میلیارد ریال اعتبار شناور برای افزایش ضریب مکانیزاسیون استان مرکزی اختصاص یافته که باید تلاش شود سهم تخصیص یافته ساوه بیش از سال های گذشته باشد.
وی افزود: اعتبارات افزایش ضریب مکانیزاسیون به تمامی متقاضیان در حوزه های زراعت، باغبانی، شیلات، مرغداری و گلخانه ای اعطا می شود.
به گفته خلیلی در حال حاضر افزایش ضریب مکانیزاسیون در باغات ساوه چندان ایده آل نیست چراکه کوچک و سنتی بودن این باغ ها موجب شده امکان استفاده از ماشین آلات در آن نباشد.
بیش از 30 درصد گندم تولیدی استان ازشهرستان ساوه تامین می شود.
زیتون، انار، پنبه، طالبی، کلزا و پسته ساوه نیز با کیفیت مطلوب از اراضی این شهرستان برداشت می شود.
از مجموع 137 هزار هکتار اراضی باغی و زراعی شامل 20 هزار هکتار باغ، 50 هزار هکتار زراعت و 67 هکتار زراعت آیش در ساوه وجود دارد که سالانه در مجموع 700 تا 800 هزار تن محصول از آن برداشت می شود.
7269/6013/خبرنگار: الهام بابایی***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.