« عباس ارشدی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: این تسهیلات با بازپرداخت بلند مدت پنج ساله برای ترمیم نواقص مکانیزاسیون به  بهره‌برداران بخش کشاورزی خمین پرداخت می شود.
وی با اشاره به رشد ۶۵ درصدی جذب تسهیلات مکانیزاسیون پارسال در خمین بیان کرد: تسهیلات جذب شده حوزه مکانیزاسیون کشاورزی خمین پارسال ۶۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بود.
مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: این منابع مالی برای خرید  ۱۲ دستگاه تراکتور زراعی، یک دستگاه تراکتور باغی، ۱۱ دستگاه کمباین، هفت دستگاه انواع تیلر و ۶۳ دستگاه انواع ادوات  و دنباله‌بندهای کشاورزی هزینه شده است.
ارشدی پرداخت این تسهیلات را از بسته‌های تشویقی دولت تدبیر و امید برای افزایش بهره‌وری بیان کرد و افزود: منابع مالی مذکور از محل خط اعتباری بهبود ضریب مکانیزاسیون تخصیص یافته و برای خرید تراکتور، کمباین، ادوات مختلف کشاورزی در بخش دامداری، شیلات، مرغداری و گلخانه هزینه می‌شود..
وی یاداور: افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در این شهرستان ۲ اسب بخار است.
مدیر جهاد کشاورزی خمین ادامه داد:ناوگان کشاورزی استان مرکزی شامل یک‌هزار و ۶۰۰ دستگاه تراکتور، ۶ هزار و ۵۰۰ دستگاه انواع دنباله بندها و ۳۰دستگاه کمباین است.
ارشدی اظهار داشت: بهبود وضعیت مکانیزاسیون کشاورزی موجب افزایش کمی و کیفی تولید محصولات و کسب درآمد مالی بیشتر کشاورزان می‌شود.
شهرستان خمین ۷۳ هزار هکتار اراضی زراعی، باغی و آیش دارد که سالانه ۱۱۰ هزار تن محصول از آن‌ها برداشت می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.