دکتر «مهدی مصری» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: این تعداد افراد بهبود یافته 70 درصد از کل مبتلاشدگان به ویروس کرونا در ساوه و زرندیه را شامل می شود.

وی از اینکه مردم ساوه خطر این بیماری را آنگونه که لازم است، جدی نگرفته اند گلایه کرد و از شهروندان خواست که نسبت به رعایت موازین بهداشت فردی و حضور نیافتن در اماکن شلوغ به خصوص خیابان های مرکزی و بازار اهتمام داشته باشند زیرا شواهد نشان می دهد که پیک این بیماری برای دوره ای طولانی همچنان ادامه می یابد.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه همچنین از مردم خواست تردد و مراجعه به بیمارستان ها را کاهش دهند زیرا یکی از کانون های انتشار این ویروس و خطر ابتلای احتمالی همین مراکز است.

مصری اظهار داشت: ایجاد نقاهتگاه با 70 تخت بستری برای بیماران مبتلا به کرونا در ساوه تا چند روز آینده به پایان می رسد و این اقدام برای مدیریت بیماران و همچنین کاستن از حجم بار سنگین بر بیمارستان ها تبعات موثری خواهد داشت و در صورتی که ضرورت داشته باشد شمار تخت های این مرکز را تا 150 مورد هم افزایش خواهیم داد.

وی اظهار داشت: افزایش 60 تخت اضافی به ظرفیت بیمارستان شهید مدرس و همچنین ارتقای ظرفیت خدمات دهی اورژانس با تجهیزات بیشتر در صورتی که شمار مراجعین و افراد مشکوک یا مبتلا به کرونا در شهر افزایش یابد از برنامه های در دستور کار علوم پزشکی ساوه است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه در مورد تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم، گفت: 6 باب داروخانه سطح شهر را مکلف کرده ایم که به صورت شبانه روزی نسبت به توزیع ژل بهداشتی، الکل و ماسک فعالیت داشته باشند.

وی همچنین وضعیت تامین اقلام بهداشتی و حفاظتی برای کادر درمانی بیمارستان های ساوه که با کرونا درگیر هستند را از اولویت های این دانشکده برشمرد و گفت: در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.