«مجید آنجفی » روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح‌ها در زمینه تولیدات دامی، آب و خاک، تولیدات گیاهی، شیلات و صنایع تبدیلی به بهره برداری رسیدند که بهره‌برداری از آنها برای ۳۶۹ نفر به صورت مستقیم و ۵۶۱ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال‌ ایجاد کرد.

وی ادامه داد: این طرح‌ها در حوزه‌های مختلف آبیاری بارانی، پرورش گاو شیری، تجهیز و نوسازی اراضی، کانال بتنی، پرورش ماهیان سردآبی، سردخانه، آبیاری تحت فشار و پرورش گوسفند در شهرستان‌های مختلف استان مرکزی به بهره برداری رسیده‌است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: این طرح‌ها با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و ۱۲۹میلیون و ۳۳۳ میلیون ریال اجرا شده‌اند که ۲ میلیارد و ۷۶۳ میلیون و ۳۷۵ میلیون ریال آن توسط متقاضیان، ۸۲ هزار و ۶۴۰ میلیون ریال از محل حمایت های دولتی و ۲۷۱ هزار و ۳۴۸ میلیون ریال از محل تسهیلات بانکی تامین شده‌ است.

استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می‌شود.
استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.