این کتاب ۱۸۴ صفحهای با شمارگان ۲ هزار نسخه از سوی انتشارات «آتریسا» به چاپ رسیده و روانه کتابفروشیها شده است.
قیمت هر جلد از این کتاب که در قطع رقعی منتشر شده برای علاقهمندان به مطالعه ۱۰ هزار تومان است.
محوریت مباحث این کتاب دستیابی به موفقیتهای اجتماعی است و مطالب ارایه شده در این راستا در قالب هشت فصل کتاب عنوان شده است.
از کودکی تا زندان، در زندان، تقسیمبندی انسانها از دیدگاه نویسنده، بررسی نظرات ، چشم زخم از دیدگاه روایات و علم، نفرین، شانس و اقبال، علل شکست عقلگراها در مسایل اجتماعی و قوانین فیزیک حاکم بر روابط اجتماعی عناوین فصول این کتاب را شامل میشود.
در بخشی از این کتاب آمده است: بشر همواره در تلاش است تا راز موفقیتهای اجتماعی را درک کند و وقت و انرژی زیادی را نیز در این راستا صرف کرده است اما هنوز الگویی ارایه نشده که تکتک انسانها بتوانند با اجرای احکام آن به زندگی ایدهآل و موفقیت دست یافته و یا حداقل اصول آن را درک کنند.
شاید سادهترین راه برای گام نهادن در مسیر موفقیت درک ارزش وجودی خود است چرا که مغناطیسی در وجود هر کس است که او را قدرتمندترین در جهان میکند و در قالب نگرش فکری و آگاهی به این نیرو و استفاده از تجارب متنوع هر کس باید سفرش را در راه موفقیت بپیماید.
نویسنده در ادامه به گوشهای از زندگی خود اشاره کرده و میگوید: رویاهای جوانیم را با ایمان کامل، جدیت ، فعالیت شبانهروزی و تلاش با اشکال متفاوتی دنبال کردم و هرآنچه دیگران از موفقیت گفتند انجام دادم اما در ادامه کتاب توضیح میدهم که چگونه شناخت نیروی خود بود که مرا در زندگی به پیش برد.
در فصلی با عنوان از کودکی تا زندان نویسنده عنوان کرده که در ساوه زاده شده و در خانوادهای با اقتصاد خوب روزگار گذرانده اما پدرش سختگیر و دارای دید منفی به دیگران بوده و یکی از دوستان می کسی که چنین پدری دارد «یتیمتر از یتیم» است چرا که به واسطه سلطه او بسیاری از راههای ترقی فرزند کمرنگ است و اگرچه این نظر در هیچ مکتب روانشناسی درج نشده اما، برای من به طور کامل مصداق داشت.
در این مطلب مثالهای متعددی از ماجراهای دوران کودکی نویسنده عنوان شده و در ادامه تاثیر رفتارهای محدودکننده والدین را در هر مقطع بر تجارب و اهدافی که وی دنبال میکرده به تفضیل آمده است.
در فصل بعدی کتاب جریان زندان رفتن و دیدگاه و تجاربی که رخدادهای این مقطع زمانی بر تفکر و دیدگاه نویسنده گذاشته عنوان شده است.
محتوای فصل بهدی تقسیم بندی انسانها از دیدگاه نویسنده است که ابتدا کوشیده ساختار فیزیولوژی بدن انسان را شرح دهد و پس از ان نظریات تکامل حیوانات و انسان را مطرح کرده است اما در ادامه بیان میکند که تغییر شرایط محیطی در بروز قدرت تجزیه و تحلیل و منطق آدمها نقش محوری دارد و و با بیان مثالهایی از شرایط زیستی انواع انسانهای شناخته شده در طول تاریخ و تطابق آنها با محیط زیستشان، انسانها مجودی متفکر با قدرت تحلیل و تفکر رو به رشد معرفی کرده است.
فصل بعدی کتاب دیدگاههای ارایه شده در راستای تکامل اجتماعی را مطرح کرده و برخی باورها نظیر چشمزخم را از منظر روایا قرانی و علوم مورد بحث و نظر قرار داده ریشه نفرین را در و جایگاه اعتقاد به شانس و اقبال را در سطوح ذهنی شرح میدهد و معتقد است که این موارد وجود خارجی ندارند و تنها در سایه تلاش و با تفکر مثبت است که اهداف پیگیری و موفقیت اجتماعی رقم میخورد.
فصل ششم کتاب نیز علل شکست عقلگراها را در مسایل اجتماعی به تفضیل واکاوی کرده و میگوید: اگر در برخورد انسانها در روابط اجتماعی جوامع مختلف دقت شود میتوان فهمید بیشتر انسانها جز شعار چیزی نفهمیدهاند و همواره در پی کمک گیرنده و ناجی هستند و یا با امواج مثبت کمال جویی از انرژی عظیم توانمندی خود غافل و بازماندهاند.
تفکر انسان با توان تجزیه و تحلیل همواره خیزش و قیامی است که علم و دانش آن را بارورتر کرده و هر کس با تکیه بر توانمندیها و اهدافش داستان زندگیش را ترسیم میکند.