«عباس ارشدی» روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود:این طرحهای کشاورزی در مجموع متقاضی دریافت ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی هستند.
وی بیان کرد: ۱۵۰ کشاورز در خمین گامهای اولیه ایجاد مزارع کشت گیاهان دارویی و اقدامات عملی کاشت را دنبال میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی خمین ادامه داد: با تحقق این طرحها و بهرهبرداری از مزارع گیاهان دارویی علاوه بر ایجاد فرصتهای شغلی پایدار زمینه صادرات ئ رونق صنایع تبدیلی و فرآوری نیز در این شهرستان مهیا میشود.
ارشدی با بیان اینکه دولت از بهرهبرداران زعفران و گیاهان دارویی با جدیت حمایت می کند، افزود: این حمایت در قالب پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی، تدارک بذر زعفران و ارایه خدمات مشاورهای است.
وی ادامه داد: بر این اساس از طریق سامانه یکپارچهسازی اعتبارات تسهیلات بخش کشاورزی «سیتا» متقاضی کشت گیاهان دارویی برای دریافت تسهیلات ثبتنام و به بانک معرفی میشوند.
مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال تسهیلات تاکنون در بخش کشاورزی برای ایجاد مشاغل خانگی به ۲۱ نفر پرداخت شده است.
ارشدی افزود: ۴۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و منابع داخلی بانکهای عامل برای ایجاد شغل در بخش کشاورزی این شهرستان در زمینههای مختلف پرداخت شده است.
وی گفت : ۶ طرح ایجاد گلخانه در واحدهای کوچک مقیاس (۳۰۰ متری و عرض سه هزار متری ) به بانکهای عامل برای دریافت ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال معرفی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: ۳۳ طرح در زمینه صنایع تبدیلی با درخواست تسهیلات ۶۶ میلیارد ریال از محل اعتبارات بنیاد علوی با عاملیت بانک سینا نیز معرفی شده است.
ارشدی ادامه داد: سه طرح صنایع تبدیلی و سه طرح دامداری با پرداخت تسهیلات ۵۷ میلیارد ریال در این شهرستان برای ایجاد اشتغال اجرا شده است.
شهرستان خمین دارای چهارده هزار خانوار کشاورز است و در این شهرستان بیشتر محصولات گندم، جو، سیب زمینی، پیاز و لوبیا تولید میشود.