«مجید مشهدی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: یکی از امتیازات طرح‌های اشتغال کمیته امداد بازدید کارشناسی است که اجرای بازدیدهای فنی از اتلاف وقت و هزینه مجریان جلوگیری کرده و می‌تواند به تسهیل شرایط برای توانمندسازی خانواده‌ها کمک کند.

وی اظهار داشت: نظارت فنی و کارشناسی قبل، حین و بعد از اجرای طرح‌های اشتغال مددجویان زیرپوشش می‌تواند گام مؤثری در توانمندسازی اقتصادی خانوارهای نیازمند باشد.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: ۶ هزار و ۲۳۴ نظارت از طرح‌های اشتغال نیز سال گذشته در این استان انجام شد.

مشهدی افزود: ایجاد اشتغال پایدار، مولد و درآمدزا از اهداف نظارت در واحد اشتغال است.

وی بیان داشت: پیشگیری از انحراف سرمایه تحویلی به مددجویان، کمک به بازاریابی و فروش محصولات تولیدی مددجویان شاغل، بهبود سطح علمی و آگاهی مجریان طرح های اشتغال از طریق آموزش چهره به چهره توسط ناظران فنی، پیشگیری از بروز خسارت به طرح‌های اشتغال، آموزش بیمه و بازاریابی محصولات مددجویان از نقاط قوت بازدیدهای فنی و کارشناسی است.

وی اظهار داشت: نظارت کارشناسان و ناظران فنی در سه مرحله قبل از اجرای طرح، حین اجرا و خرید تجهیزات و پس از اجرای طرح انجام می‌شود که علاوه بر امکان سنجی، اجرای طرح نظارت، کنترل و راهنمایی مجری، هدایت طرح‌های اشتغال زمینه‌ساز ایجاد شبکه‌های کسب و کار، شرکت در نمایشگاه‌ها و خوشه‌سازی طرح‌ها را به دنبال دارد.

۸۱ هزار و ۸۱۶ نفر در قالب ۴۴ هزار و ۸۲۴ خانوار از خدمات حمایتی کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) استان مرکزی بهره‌مند هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.