«جمشید زند» روز سه شنبه در اجلاس عمومی اتحادیههای صنفی استان مرکزی افزود: مدیریت ۲ اتحادیه صنفی از مجموع ۳۸ اتحادیه استان مرکزی بر عهده زنان است.
وی اظهار داشت: ۱۲ اتاق اصناف با ۱۷۰ اتحادیه صنفی در استان مرکزی دارای حیات اقتصادی است و در این راستا بخش قابل توجهی از تنظیم بازار بر عهده این بخش است.
رییس اتاق اصناف استان مرکزی گفت: ۹ هزار و ۴۰۰ واحد تولیدی، ۲۳ هزار واحد توزیعی و هشت هزار واحد خدماتی در این استان فعالیت دارند.
زند افزود: اتاق اصناف بدون دریافت اعتبار دولتی و با درآمد حق عضویت اعضا اداره می شود.
وی اظهار داشت: ۳۶ هزار و ۵۶۷ بازرسی در استان در هشت ماه امسال انجام شد که یک هزار و ۹۱۸ پرونده تخلف صنفی تشکیل و ۶ میلیارد و ۱۸۰ میلیون ریال جریمه برای واحدهای متخلف نوشته شده است.
رییس اتاق اصناف استان مرکزی گفت:چهار هزار و ۷۵۰ مورد بازرسی با اجرای طرح هدفمندی سوخت انجام شده که ۳۲۸ پرونده تشکیل و ۲ میلیارد و ۴۳۸ میلیون ریال پرونده تخلف تشکیل شده است.
زند در ادامه افزود: زمین ۴۵ هکتاری در مقابل محدوده میوه و تره بار اراک مکان مناسبی برای انتقال واحدهای آلاینده است.
رییس اتاق اصناف استان مرکزی گفت: در صورتی که راه و شهرسازی زمینی با قیمت مناسب در اختیار صنوف قرار دهد، تمامی امور زیربنایی و خدمات و مجوزهای لازم توسط این بخش تامین خواهد شد.
زند افزود: شهرستان شازند در انتقال واحدهای آلاینده تجربه موفق استان است و باید برای این مهم در کلانشهر اراک نیز اقدام جدی و عملیاتی صورت گیرد.
وی اظهار داشت: میدان میوه و ترهبار اراک یکی از میدانهای سطح پایین کشور است که بدون داشتن تاسیسات سردخانهای و انبار، میوهها را با قیمت بالا از قم تهیه میکند و این مشکل باعث شده تا میوه در سبد مصرف خانوارها گران تهیه شود.
۵۷ هزار صنف مختلف زیر نظر یکصد و ۷۳ اتحادیه صنفی در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت دارند.