به گزارش ایرنا، «احمد حاجعلیزاده» روز شنبه در آیین افتتاح طرح کاروان سلامت در خمین افزود: چهار هزار و ۲۴۵ طرح از سال ۹۵ تا کنون با ۱۹ هزار میلیارد ریال اعتبار از سوی بنیاد علوی به تصویب رسیده است.
وی ادامه داد: سه هزار و ۷۵ طرح به مرحله انعقاد قرارداد و ۲ هزار و ۵۰۰ طرح به مرحله بهره برداری رسیده است.
معاون توانمندسازی و مشارکتهای مردمی بنیاد علوی اظهار داشت: تسهیلات اشتغالزایی این بنیاد ۲۱ درصد در حوزه خدمات، ۲۴ درصد در حوزه کشاورزی، ۳۷ درصد در حوزه صنعت و ۱۸ درصد در حوزه صنایع تبدیلی توزیع شده است.
حاج علیزاده گفت: بنیاد علوی در ۳۵ رشته فعالیتی و برای ۷۸۹ عنوان شغلی تسهیلات پرداخت کرده است.
وی ادامه داد: بنیاد علوی به نیابت از بنیاد مستضعفان تفاهمنامه مشترکی را با ۳۱ استانداری کشور، دفتر مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری و بانک سینا در خصوص اجرای طرح های مختلف صنعتی، کشاورزی و گردشگری منعقد کرده است.
معاون توانمندسازی و مشارکتهای مردمی بنیاد علوی با بیان اینکه استان مرکزی عملکرد موفقی در جذب تسهیلات دارد، تصریح کرد: در استان مرکزی ۸۴۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شده است.
حاج علیزاده افزود: ۴۶ درصد تسهیلات استان در صنعت و معدن، ۱۲ درصد در خدمات، ۱۴ درصد در کشاورزی و ۲۸ درصد در صنعت توزیع شده است و بخش خدمات نظیر گردشگری از این تسهیلات برخورداری کمی دارد.
وی گفت: ۱۴ هزار خانواده دارای ۲ معلول در کشور شناسایی شده و براساس همکاری بنیاد علوی با بهزیستی، بنیاد مسکن، راه و شهرسازی و انجمن خیران مسکن ساز جهت تأمین مسکن مورد نیاز این بخش انجام شده و تاکنون نیز حدود هفت هزار واحد احداث و واگذار شده است.
معاون توانمندسازی و مشارکتهای مردمی بنیاد علوی با اشاره به اجرای طرح تامین سبد غذایی مادران باردار و شیرده در ۴۰۰ نقطه کشور، اظهار داشت: ۸۰ هزار مادر باردار و شیرده که توانایی تامین مواد غذایی مناسب را ندارند، زیر پوشش این طرح قرار گرفتند.
حاج علیزاده افزود: یک میلیون سبد کالایی تا کنون در سراسر کشور توزیع شده و هر سبد غذایی شامل ۱۴ قلم ماده غذایی است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی نیز در این آیین گفت: طرح کاروان سلامت در استان مرکزی به صورت پایلوت در خمین اجرا می شود.
دکتر «محمد محمدی» افزود: ۲۲ پزشک متخصص و فوق تخصص نظیر ژنتیک، زنان و زایمان، اطفال ارتوپد مغز و اعصاب کلیه و مجاری ادراری بیماران نیازمند در ۹ منطقه کم برخوردار خمین را به صورت رایگان ویزیت می کنند.
وی ادامه داد: این طرح به مدت چهار روز در مناطق روستایی نظیر شهابیه، قورچی باش، فرنق، دهنو و چهارچشمه که خانه بهداشت و درمانگاه دارند براساس نیازسنجی اجرا می شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی اظهار داشت: درمان بیمارانی که نیاز به بستری داشته باشند توسط بیمارستانهای طرف قرارداد در استان و کشور پیگیری می شود.
فرماندار خمین نیز با اشاره به اینکه زادگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی نیاز به توجه ویژه دارد، گفت: این شهرستان تا پایان برنامه ششم توسعه به عنوان منطقه کم برخورد است.
«احمد طهرانی» افزود: خمین در استان مرکزی بعد از اراک رتبه دوم نرخ بیکاری در استان مرکزی را دارد.
وی ادامه داد: خشکسالی سبب مهاجرت و کاهش جمعیت این شهرستان شده است.
فرماندار خمین اظهار داشت: اجرای طرحهای توسعه ای بنیاد برکت سبب رونق اقتصادی در این شهرستان می شود.
طرح کاروان سلامت از ۱۸ تا ۲۲ آبان در مناطق روستایی خمین اجرا می شود.
خمین در جنوب استان مرکزی ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد.
- کدخبر: 1289858
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد