به گزارش ایرنا « محسن مردعلی» روز یکشنبه در نشست هماهنگی طرح های بنیاد برکت در خمین، افزود: تاکنون این نهاد یک هزار و ۹۱۰ میلیارد ریال در ۱۵ شرکت مشارکتی و بنگاه محور در این استان سرمایه گذاری شده است.
وی ادامه داد: بنیاد برکت درهشت طرح تسهیلات محور استان با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است.
معاون اشتغال زایی بنیاد برکت اظهار داشت: طرح های تسهیلات محور ۳۳ فرصت اشتغال در استان مرکزی فراهم کرده است.
مردعلی گفت: ساخت ۲۳ باب مدرسه با ۱۷۸ کلاس درس با سرمایه گذاری ۱۵۰ میلیارد ریال در دستور کار این بنیاد قرار دارد و تاکنون ۱۹ مدرسه بهره برداری شده است.
وی ادامه داد: ساخت پنج باب مسجد از دیگر طرح های بنیاد برکت در استان مرکزی است و تاکنون چهار باب مسجد در این زمینه به بهره برداری رسیده است.
معاون اشتغال زایی بنیاد برکت یکی از ماموریت های اصلی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را توسعه کسب و کار پایدار و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم و روستایی بیان کرد.

مردعلی تصریح کرد:  بنیاد برکت در این راستا الگویی را با توجه به شرایط و ویژگی های مناطق مختلف کشور با تمرکز سطحی گسترده‌تر تدوین کرده است.
معاون اشتغالزایی بنیاد برکت افزود: سه طرح اقتصاد محور سحاب، اجتماع محور آسمان و بازر محور آفتاب در مناطق محروم اجرا می شود.
مردعلی گفت: ۲۰۰ طرح سحاب به منظور افزایش اشتغال زایی در شهرستان خمین در پیش بینی شده و انتظار می رود این طرح ها تا نیمه دی سال جاری اجرایی شوند.
وی افزود: به منظور اجرای این طرح ها سه تسهیلگر و یک مجری در این شهرستان فعالیت دارند. 
معاون اشتغال زایی بنیاد برکت ادامه داد:تسهیلگران در اجرای طرح های اشتغال زایی بنیاد آموزش های لازم را فرا گرفتند و در مناطق هدف در راستای حمایت از طرح ها از نظر کمی و کیفی، فنی و اعتباری، بازار فروش محصولات نظارت می کنند.
مردعلی تاکید کرد: ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان از مهاجرت این قشر به شهر جلوگیری می کند.

 فرماندار خمین نیز در این نشست گفت: اوج محرومیت این شهرستان در ۲ دهه اخیر به دلیل کاهش بارندگی و خشکسالی برای جامعه کشاورزان که طیف بزرگی از جمعیت خمین هستند رخ داده است.
« احمد طهرانی » افزود: نرخ رشد بیکاری خمین برخلاف اقداماتی که در زمینه اشتغال زایی انجام شده، صعودی است و بعد از اراک دومین شهرستان از نظر آماربیکاری است.
وی ادامه داد: اشتغال  از مهمترین مشکلات جوانان تحصیل کرده خمین است و دانش آموختگان دانشگاهی به دلیل نداشتن مهارت نمی توانند خود اشتغالی کنند.
فرماندار خمین گفت: در این نشست گفت: وضعیت بیکاری خمین زیبنده زادگاه امام خمینی(ره) نیست .
حجت الاسلام سید« علی حسینی پور» افزود: مناطق روستایی در خمین نتوانسته همزمان با شهر پیشرفت کنند و به همین علت بیکاری و محرومیت در این مناطق افزایش یافته است.
وی ادامه داد: نیروی انسانی متخصص و نظارت براجرای طرح های اشتغال زایی در  اجرای مطلوب طرح سحاب ضروری است.
شهرستان خمین در جنوب استان مرکزی بیشترین نرخ بیکاری بعد از اراک را در استان مرکزی دارد.
/۶۰۱۳/۹۹۳۰

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.