به گزارش ایرنا، حجت الاسلام «عباس دانشی» روز شنبه در جمع اصحاب رسانه، افزود: این فرصت های شغلی جدید در بخش های مختلف هنرهای تجسمی، صنایع دستی، طراحی و تولید انواع لباس در راستای توسعه اشتغال خانگی ایجاد شده اند.

وی ادامه داد: متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغال خانگی، فرهنگی هنری، طرح های خود را به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی ارائه کرده و پس از بررسی در کمیته تخصصی این اداره کل به بانک های عامل معرفی و از ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون ریال تسهیلات بهره مند شدند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی بیان کرد: علاوه بر ارائه تسهیلات مشاغل خانگی تعداد قابل توجهی فرصت شغلی نیز در قالب موسسات فرهنگی یک و چند منظوره، موسسات قرآنی و تبلیغاتی در استان ایجاد شده است.

حجت الاسلام دانشی بیان کرد: استان مرکزی به لحاظ زیرساخت های سینمایی، مجتمع های فرهنگی و نگارخانه ای با کمبود های قابل توجهی مواجه است که در این راستا ساخت پردیس سینمایی ساوه با مشارکت این اداره کل، سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری، مرمت و بهسازی سینما فرهنگ اراک با سه سالن مجزا، ساخت بلک باکس در فرهنگسرای آیینه اراک و انتقال سینما سیار به شهرستان های فاقد سینما و اکران فیلم در یک روز از هفته با مشارکت شهرداری های شهرستان در دستور کار قرار گرفته است.

وی در خصوص روند تکمیل تالار مرکزی اراک نیز گفت: با توجه به حجم بالای سرمایه گذاری در این تالار، بهره برداری از آن در ۲ مرحله انجام می شود و بخش های عمومی از قبیل نگارخانه، کتابخانه، سالن های کارگاهی و آموزشگاهی و رستوران هم اکنون بیش از ۹۵ درصد پیشرفت و سالن های موسیقی و تئاتر این مجموعه فرهنگی نیز بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی اظهار داشت: تکمیل و تجهیز سالن های تئاتر و موسیقی تالار مرکزی اراک حدود ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که باید از محل اعتبارات ملی تامین شود و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی تلاش می کند با جذب به هنگام اعتبارات، تا پایان فعالیت دولت دوازدهم، این مجموعه فرهنگی به بهره برداری برسد.  

حجت الاسلام دانشی، برپایی نمایشگاه استانی کتاب با حضور ناشران برگزیده ملی، تهیه آلبوم طبیعت استان مرکزی، حضور موثر با انجام فعالیت های فرهنگی و نشر آثار در کنگره نقش امام راحل در جنگ تحمیلی و ۶ هزار و ۲۰۰ شهید استان، برگزاری مستمر نشست های ادبی، تجلیل از کاریکاتوریست اهل استان مرکزی، برگزاری هفته قرآن و عترت در زمستان امسال و اکران فیلم های بخش مسابقه جشنواره بین المللی فیلم فجر را از مهمترین برنامه های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد.

۱۱ مجتمع فرهنگی و هنری، ۱۰۳ آموزگاه هنری، ۱۲۳ موسسه فرهنگی هنری یک و چند منظوره، ۲۱۸ کانون تبلیغاتی، ۱۰۸ نشریه محلی، ۵۰ نمایندگی نشریات سراسری، ۵۸۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد، ۹۶ فروشگاه عرضه محصولات فرهنگی، پنج نگارخانه، ۴ سینما، ۴۰ موسسه فرهنگی چند منظوره، ۲۳۱ کتابخانه و ۲ هنرستان هنرهای زیبا بخشی از ظرفیت های فرهنگی و هنری استان مرکزی است و تاکنون ۷۴۲ نفر از هنرمندان و فعالان قرآنی این استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته اند.  

۳۰۱۷/۳۰۷۵

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.