«حمید انعامی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:  چهار طرح مشارکتی، چهار طرح مطالعاتی و ۱۱ طرح روبنایی و زیربنایی شاکله برنامه های اجرایی بازافرینی شهری استان مرکزی در سال جاری را شامل می شود.

وی اظهارداشت: طرح های مشارکتی شامل عملیات اجرایی ۳۳۶ واحدی باغ خلج در اراک، هفت هکتاری دلیجان، مجتمع کوی علوی ساوه و تجاری مسکونی اراک است.

وی ادامه داد:۳۳۶ واحد ساختمانی با عنوان مهر و ماه در باغ خلج اراک اجرایی شده که ۹۵ در صد پیشرفت فیزیکی دارد.

سرپرست معاونت بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت:واحد مهر و ماه اراک در  ۱۷زمینی به وسعت  هزار و ۶۰۰ مترمربع با ۶ بلوک و ۱۰ طبقه ساخته شده است که تا سه ماه آینده به بهره برداری می رسد.
انعامی افزود:طرح آماده سازی تجاری و مسکونی هفت هکتاری دلیجان با ۷۰درصد پیشرفت فیزیکی از دیگر طرح های مشاکتی بازآفرینی شهری استان است.
وی اظهارداشت: سهم دولت در این طرح ۸۲ درصد و سهم شریک ۱۷ درصد پیش بینی شده است.
سرپرست معاونت بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت:طرح آماده سازی تجاری و مسکونی دلیجان نیز در سه ماه آینده برای متقاضیان قابل سکونت است.

انعامی افزود: عملیات اجرایی تجاری، مسکونی و خدماتی کوی علوی ساوه نیز از دیگر طرح های مشارکتی بازآفرینی استان است که بخش مسکونی آن با ۱۵۱ واحد کامل شده و امسال به بهره برداری می رسد.

وی اظهار داشت: طرح تجاری مسکونی اراک نیز با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی از دیگر طرح های مشارکتی بازآفرینی است که امسال به بهره برداری می رسد.

سرپرست معاونت بازافرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: چهار طرح مطالعاتی بازآفرینی شهری برای این استان نیز ابلاغ شده که مهمترین آن مرکز توسعه محلی است.

انعامی افزود: مجموع اعتبارات بازآفرینی شهری استان مرکزی در سال گذشته ۳۶۱ میلیارد و ۳۱۸ میلیون ریال بود که سهم اراک از آن ۲۶۱ میلیارد و ۷۱۸ میلیون ریال تعریف شده است.

وی اظهار داشت: از مجموع اعتبارات تخصیصی ستاد بازآفرینی شهری استان مرکزی ۷۲ درصد اعتبار سهم ستاد اراک و ۲۸ درصد مربوط به شهرستان ساوه است و طرح های بازآفرینی شهرداری اراک نیز سال ۹۷ از کل اعتبار تخصیصی این شهرستان ۶۴ و هفت صدم درصد را شامل شده است.
وی، بهبود کیفیت زندگی و زیست پذیری در محله های ناکارآمد شهری را هدف اجرای طرح بازآفرینی شهری عنوان کرد.
۴۵۴ هکتار از وسعت کلانشهر اراک سکونتگاه غیررسمی است که بیشتر این مناطق با کاربری های غیرمسکونی، بدون مجوز شهرداری و رعایت اصول شهرسازی ایجاد شده و در این مناطق مدرسه، فضاهای فرهنگی و ورزشی نیز یا وجود ندارد و یا در حد ناچیز است.
۲۳ درصد از جمعیت ۶۰۰ هزار نفری کلانشهر اراک در محله های حاشیه ای سکونت دارند.
۶۰۱۳/۶۹۹۱

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.