به گزارش ایرنا، «بهروز اکرمی» روز چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان ساوه، افزود: ساوه از شهرستان های مهم و صنعتی استان مرکزی است و باید اختیارات اجرایی مدیران آن ارتقا یابد.
وی گفت: شایسته نیست که مردم ساوه برای انجام برخی امور که امکان حل و فصل آنها در شهرستان وجود دارد، مسیر طولانی تا اراک را بپیمایند بنابراین از ارائه اختیارات بیشتر به دستگاه های این شهرستان استقبال می شود اما در این زمینه نیاز است که مدیریت ارشد شهرستان طرح افزایش اختیارات را تهیه و برای مشورت و تصمیم گیری در اختیار استان قرار دهد.
وی با یادآوری نامگذاری امسال به نام رونق تولید، گفت: اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری برای ما الزام آور است و همه مدیران استانی به خصوص شهرستان ساوه باید در این راستا برنامه ریزی کنند.
وی ادامه داد: رونق تولید تنها به معنای تولید کالا نیست بلکه در توسعه و شیوه های نوین خدمت نیز می توان به مولفه مهم رونق تولیدات دست یافت؛ از این رو مدیران و دستگاه های اجرائی ساوه باید زمینه های لازم با حمایت از سرمایه گذاران و کاهش بروکراسی های اداری را فراهم کنند.
معاون سیاس،ی امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: برای تحقق شعار سال و ارائه خدمت مناسب و متفاوت تر از گذشته به جامعه هدف، باید دستگاه های اجرایی شهرستان برنامه های عملیاتی خود را ارائه دهند و در پایان سال نیز توسط فرمانداری مورد ارزیابی قرار گیرند.
اکرمی اظهار داشت: در گانم نخست لازم است که مدیران نسبت به ظرفیت ها و فرصت هایی که در شهرستان موجود است، اقدام و در در گام بعدی نیز نسبت به خلق فرصت های جدید مبادرت کنند.
به گفته این مسئول، نحوه ارزیابی و نظارت مدیران نیز باید در راستای تحقق شعار رونق تولید و بهره گیری از ظرفیت‌های موجود و ایجاد فرصت های جدید باشد.
معاون استاندار مرکزی گفت: مدیران باید ارتباطی موثر، مستمر و با سهولت نسبت به مردم داشته باشند و روند کار و برنامه ها به گونه ای باشد که مدیر به سمت مردم برود نه اینکه مردم از نقاط مختلف به او رجوع کنند.
وی ادامه داد: یکی از شاخص های ارزیابی مدیران کل دستگاه های اجرایی نیز حضور آنها در شهرستان های استان و تشکیل نشست های کاربردی و موثر است ضمن اینکه مدیران شهرستانی و در راس آنها فرمانداران نیز باید حضور مدیران دستگاه های استانی را مطالبه نمایند.
اکرمی تاکید کرد: مدیر باید فعال و دارای هدف باشد و از سستی به دور باشد زیرا چنین مدیرانی در قاموس جمهوری اسلامی ایران جایگاهی ندارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در زمستان امسال، تاکید کرد: هرچند مجری انتخابات وزارت کشور با نظارت شورای نگهبان است اما لازم است که همه ارکان دولت در برگزاری انتخاباتی هدفمند، شفاف، قانونی و توام با مشارکت حداکثری مساعدت داشته باشند.
وی، همچنین با اشاره به سیل اخیر در کشور و نقاطی از استان مرکزی از جمله ساوه که باعث تخریب برخی زیرساخت ها از جمله ابنیه، پل ها و تاسیسات شد، اظهار داشت: یکی از وظایف اصلی ارزیابی فنی اتفاقاتی است که هنگام سیل رخ داد.
اکرمی ادامه داد: باید مدیران و کسانی که در گذشته با اقدامات غیر قانونی و تصمیم های غلط اقداماتی مانند صدور مجوز ساخت در بستر رودخانه ها یا ایجاد پل های تخریب شده در سیلاب را گرفته اند، پاسخگوی رفتارشان باشند.
معاون استاندار مرکزی و فرماندار ساوه نیز در این نشست از تشکیل ستاد تنظیم بازار ساوه در ماه های پایانی سال گذشته با حضور استاندار مرکزی به عنوان یکی از فعالیت های موثر برای کنترل بازار و نظام عرضه و تقاضا در این شهرستان یاد کرد.
«علی میرزایی» افزود: همکاری همه دستگاه های عضو ستاد تنظیم بازار از جمله دستگاه قضائی با اقدامات پیشگیرانه و مبارزه با احتکار و قاچاق کالاها در شهرستان ساوه باعث شد که اختلالی در نظام اقتصادی شهرستان ایجاد نشود.
وی همچنین در مورد آمادگی این شهرستان برای نوروز و پذیرش مسافران، گفت: امسال حجم تردد در راه های شهرستان ساوه ۳۷ درصد نسبت به پارسال افزایش یافت اما شمار سوانح رانندگی و تلفات جاده نسبت به همین نسبت کاهش یافت.
وی افزود: ساوه در زمینه اسکان مهمانان نوروزی رتبه اول استان مرکزی را کسب کرد که این مهم حاصل تلاش همه عوامل ستاد سفرهای نوروزی بود.
میرزایی با اشاره به شعار امسال مبنی بر رونق تولید، گفت: در شهرستان ساوه با توجه به ماهیت صنعتی و فعالیت حدود ۶۰۰ کارخانه بزرگ، تاکنون جلسات و کارگروه‌هایی برای رصد و شناسایی مشکلات و چالش های بخش صنعت تشکیل شده است.
فرماندار ساوه تاکید کرد: همه ارکان مدیریتی، دستگاه های اداری و بانک های عامل باید با روان سازی امور و کاهش پیچ و خم های اداری در خدمت سرمایه گذاران باشند.
میرزایی با اشاره به وقوع سیلاب اظهار داشت: از این حادثه درس بزرگی به نام احترام به محیط زیست را گوشزد کرد و لازم است که قانونی وضع شود تا از این پس هر طرحی با پیوست زیست محیطی ایجاد شود.
معاون استاندار مرکزی گفت: در سیل اخیر جلوه های زیبایی از عشق، مهربانی، وحدت و همکاری را در کشور شاهد بودیم و مردم ساوه هم نقش بسیار پررنگی در ارسال کمک به هموطنان سیل زده لرستان، مناطق شمالی و جنوب کشور داشتند.
وی گفت: مدیریت بحران شهرستان در سیلاب اخیر به خوبی پای کار بودند و با وجود طغیان رودخانه ها، ریزش کوه، تخریب پل ها توانستند اوضاع را کنترل کنند.
میرزایی با اشاره به بارش های مناسب و حجم آب ذخیره شده در سد الغدیر، بر لزوم صرفه جویی و همچنین توسعه سامانه های آبیاری قطره ای در مزارع و باغات این شهرستان تاکید کرد.
وی گفت: بعد از سیل اخیر، بهترین فرصت برای دستگاه‌های مسئول مانند امور آب، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی پیش آمده که با متصرفان غیر قانونی در حوزه طبیعت برخورد کنند.
شهرستان ساوه با 285 هزار نفر جمعیت از قطب های صنعتی و کشاورزی استان مرکزی محسوب می شود.
9921/6539/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.