به گزارش ایرنا، «عبدالهادی فقیهی زاده» روز چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، افزود: نشاط بخشی و تقویت حوزه ها و انجمن های مختلف هنری از دیگر برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد است که ادارت کل استان ها نیز باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند.
وی ادامه داد: استان مرکزی سرآمد ظرفیت های فرهنگی، هنری و رسانه ای بالقوه کشور محسوب می شود که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان باید نسبت به بهره گیری از این ظرفیت های ارزشمند بیش از پیش تلاش کند.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: علاوه بر ظرفیت فرهنگی استان مرکزی بیش از 10 درصد صنعت کشور مرهون فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی این استان است، بنابراین توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری در این استان ضرورت دارد.
فقیهی زاده اظهار داشت: گفت و گوی موثر با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه از تاکیدات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است چرا که این مهم انگیزه فعالان این عرصه را برای نشاط افزایی در جامعه بیشتر می کند.
وی تاکید کرد: شادابی و نشاط هیچ فاصله ای بین دین داری افراد ایجاد نمی کند و در آموزه های دینی و مذهبی نیز به این مهم توجه شده است.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: عرصه فرهنگ و هنر به میزان دیگر بخش های جامعه در تربیت نسلی شاداب و کارآمد مسئول است و این مهم تنها با بهره گیری از ظرفیت های موجود محقق می شود.
فقیهی زاده ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در توسعه و نهادینه کردن فرهنگ عمومی و ملی و هم در فرهنگ دینی و اسلامی برنامه های متعددی تدوین و به ادارات کل استان ها ابلاغ کرده است.
وی یادآوری کرد: گفت و گوی فرهنگی از برنامه های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است که در مجلس شورای نیز ارائه شد و این مهم باید به صورت کارشناسی در استان های مختلف کشور دنبال شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز گفت: علاوه بر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، 27 سازمان و دستگاه فرهنگی در بودجه سالانه کشور سهیم هستند و باید با تمام ظرفیت در راستای تقویت فرهنگ جامعه اقدام کنند.
«بهروز اکرمی» افزود: برای عینیت بخشی به فعالیت های هنری باید یک خروجی کارشناسی و کارآمد برای فعالیت نهادهای فرهنگی کشور تعریف شود و میزان برآورده ساختن انتظارات فرهنگی و هنری کشور مورد ارزیابی قرار گیرد.
وی ادامه داد: استان مرکزی مهد مفاخر و نگینی ارزشمند در عرصه فرهنگ و هنر کشور محسوب می شود که معرفی این مفاخر و بهره گیری از این ظرفیت ها یکی از وظایف اصلی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
اکرمی افزود: با توجه به وجود مشکلات اقتصادی در جامعه، عینیت بخشی و تقویت نشاط اجتماعی در استان در دستور کار قرار گرفته و تمامی دستگاه های فرهنگی باید در این امر خطیر نقش آفرینی کنند.
وی تاکید کرد: افزایش نشاط اجتماعی و مقابله هوشمندانه با آسیب های اجتماعی از ضروریات جامعه است و هنرمندان و فعالان فرهنگی و رسانه ای نیز باید در این خصوص مشارکت ویژه داشته باشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز در این آیین گفت: تقویت بنیان های سازمانی اداره کل و فعال سازی انجمن های هنری از مهمترین برنامه های این اداره کل است.
حجت الاسلام و المسلمین «عباس دانشی» افزود: ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان های استان مرکزی از بضاعت ناچیزی برخوردار هستند و استانداری مرکزی باید در این مهم، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان را حمایت کند.
وی بیان کرد: توسعه و بالندگی فرهنگی استان مرکزی نیازمند مشارکت تمامی دستگاه های فرهنگی است چرا که اعتبارات مالی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی محدود است و پاسخگوی انتظارات عموم مردم نیست.
در این آیین حجت السلام والمسلمین «عباس دانشی» به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی معرفی و از زحمات 2 ساله «محسن شریفی» نیز تقدیر شد.
جامعه هنری استان مرکزی به صورت سازماندهی شده زیر نظر انجمن های موسیقی، تجسمی، نمایش، خوشنویسی، سینمای جوان و ادبی فعالیت دارند.
93 آموزشگاه آزاد هنری در نقاط مختلف استان مرکزی فعال است.
3017/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.