به گزارش ایرنا، آیت الله «قربانعلی دری نجف آبادی» روز یکشنبه در دیدار با کارکنان اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی، افزود: محرومیت زدایی و بازسازی مناطق آسیب دیده از وظایف ذاتی این نهاد انقلابی است که این مهم باید در اسرع وقت در مناطق سیل زده آغاز شود.
وی ادامه داد: نهادهای انقلابی از قبیل سپاه پاسداران، تبلیغات اسلامی و بنیاد مسکن با هدف انجام اقدامات جهادی بدون در نظر گرفتن ساعات اداری در راستای پیشرفت، توسعه و عدالت گستری راه اندازی شد که در 40 سال گذشته آثار و برکات بسیاری از خود به جا گذاشته اند.
امام جمعه اراک اظهار داشت: کار جهادی، انقلابی، با انگیزه و نشاط رویکرد اصلی دستگاه های انقلابی است و با این رویکرد ارزشمند باید به بازسازی مناطق سیل زده و همچنین زلزله زده کرمانشاه شتافت.
وی ادامه داد: بدون شک اگر برای امداد رسانی در مناطق سیل زده خوزستان و لرستان تنها به نهادهای دولتی تکیه می شد توفیق چندانی حاصل نمی شد اما با حضور نهادهای انقلابی در این مناطق، عملیات امدادرسانی تسریع شد و این فرآیند باید در بازسازی این مناطق نیز جریان داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: امدادرسانی مردمی و نهادهای دولتی و انقلابی در مناطق سیل زده به بهترین شکل ممکن انجام شد و باید در گام دوم برای بازسازی این مناطق برنامه ریزی های کارشناسی تدوین کرد.
آیت الله دری نجف آبادی اظهار داشت: سیلاب امسال اگر چه خسارت های بسیاری برای کشور به دنبال داشت اما باید نگاه کارشناسی و آمایش سرزمینی به این پدیده نگاه کرد و بر این اساس، بازسازی مناطق سیل زده باید با تمهیدات حکیمانه همراه باشد.
وی ادامه داد: بسیاری از پل های جدید در سیلاب استان لرستان و خرم آباد به طور کلی نابود شد اما پل های که بیش از 100 سال از عمر آنها می گذشت هیچ آسیبی ندیدند، بنابراین مناطق سیل زده باید با مطالعه انجام شود و ساخت و سازها باید با بهترین کیفیت انجام شود.
آیت الله دری نجف آبادی گفت: اجرای طرح های آبخیزداری، ایجاد سیل بندها و بندهای خاکی و تقویت جنگل های طبیعی با پوشش گیاهی مناسب از مهمترین راهکارهای مقابله با سیلاب است که بعد از این باید در دستور کار نهادهای دولتی قرار بگیرد.
وی افزود: فعالیت های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در راستای امیدآفرینی و حمایت از اقشار کم درآمد تعریف شده و نیاز است که اقدامات این نهاد در راستای رونق سکونتگاه های روستایی و آبادانی مناطق کمتر برخوردار در استان تقویت شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار داشت: توجه ویژه به مستضعفان، اجرای طرح های هادی روستاها، ساماندهی بافت های فرسوده روستایی و مقاوم سازی مسکن روستایی، تجمیع روستاهای کم جمعیت و ارائه خدمات بهداشت و درمان، آموزشی، ورزشی و فرهنگی مستمر به روستائیان برای مقابله با پدیده حاشیه نشینی در شهرها از دیگر تکالیف مهم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
آیت الله دری نجف آبادی بیان کرد: مقاوم سازی مسکن روستایی و تسریع روند بهسازی فضای عمومی روستاها نیاز زیرساختی در این استان است که باید در دستور کار اداره کل بنیاد مسکن امام خمینی(ره) قرار گیرد.

*** توسعه علمی کشور با پیوند صنعت و دانشگاه محقق می شود
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک همچنین در دیدار با مسئولان دانشگاه فنی و حرفه ای امیرکبیر اراک نیز گفت: توسعه علمی کشور و حمایت همه جانبه از نسل نواندیش و مبتکر با پیوند صنعت و دانشگاه محقق می شود.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: صنایع نقاط مختلف کشور و به خصوص استان مرکزی باید شماری از نیروی متخصص خود را هر چند برای مدتی کوتاه به دانشگاه های صنعتی اعزام کرده و دانشگاه نیز با گزینش و تربیت نخبگان زمینه ورود نیروی کار متخصص و کارآمد را به بازار کار فراهم کند.
وی ادامه داد: سرفصل های درسی نیز باید از روش های تئوری به سمت شیوه های عملی و کارگاهی تغییر کند چرا که انتقال دوره آموزش به کارگاه ها و شرکت های تولیدی موجب می شود که علم آموز با تجربه عملی در جریان تولید به کارآفرینی دست یابد.
امام جمعه اراک اظهار داشت: تربیت دانش آموختگان دانشگاهی بر اساس نیازهای روز جامعه و صنایع، انتقال دستاوردهای دانشگاهی به صنایع و بهره گیری از ظرفیت صنایع در راستای تحقیق و پژوهش در واحدهای علمی، کلید پیشرفت کشور است.
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی(ره) در ۲۱ فروردین ۱۳۵۸ و افتتاح حساب ۱۰۰، در 25 اردیبهشت ماه فعالیت خود را آغاز کرد.
بیش از 100 هزار نفر در 80 مرکز دانشگاهی استان مرکزی تحصیل می کنند.
3017/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.