به گزارش ایرنا، سید «علی آقازاده» روز سه شنبه در نشست طرح مشارکت مردم در توسعه نظم و امنیت عمومی استان مرکزی در اراک، افزود: بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی اقشار و گروه هایی از مردم خواستار کمک به نیروی انتظامی هستند که این خواسته ها می تواند غیرمادی، پشتیبانی، مشورتی، فکری و تجربی باشد و باید از آن ها در راستای بهبود امنیت اجتماعی بهره گیری کرد.
وی بیان کرد: بحث حمایت مردم از نیروی انتظامی در استان های مختلف کشور باید به طور جدی صورت بگیرد و موضوع تشکل های مردمی در این خصوص باید پررنگ دیده شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: ناجا مسئولیت خطیری در حفظ و گسترش امنیت اجتماعی دارد و اقشار مختلف مردم باید این نیرو را بیش از پیش مورد حمایت قرار دهند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: شورای امنیت کشور دستورالعملی را در راستای حمایت مردم از ناجا تدوین کرده که بر مبنای آن باید از ظرفیت مغفول مانده برای افزایش توان همگانی در بهبود امنیت عمومی بهره گیری کرد.
«بهروز اکرمی» افزود: این موضوع به استانداری ها ابلاغ شده و باید نشست های ویژه ایبرای این مهم در مراکز استان ها و شهرستان ها برگزار شود.
وی بیان کرد: فرمانداران استان مرکزی موظف به برگزاری این نشست هستند و باید خیرانی که قصد کمک به نیروی انتظامی را دارند شناسایی کنند و ستاد فرماندهی انتظامی این استان نیز باید نیازهای مورد نظر خود را ارایه کند.
اکرمی عنوان کرد: طیف کمک های مردمی متنوع است و باید این کمک ها در راستای نیازهای مورد نظر صورت گیرد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: طرح مشارکت مردم در راستای کمک به نیروی انتظامی از فرمایش های رهبر معظم انقلاب است که ایشان در اردیبهشت ماه 95 توصیه کرده که مردم نیروی انتظامی را در افزایش بهبودامنیت عمومی کمک دهند.
سردار کیومرث عزیزی افزود: اقداماتی در کشور و این استان برای جلب مشارکت های مردمی به ناجا صورت گرفته اما توفیق آن در حد انتظار نبوده است.
وی بیان کرد: انتظار می رود که برخی شرکت ها و صنایع بزرگ استان مرکزی که مشکل اقتصادی ندارند در این راستا گام های بلندی بردارند.
فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: عمر 60 درصد از پاسگاه ها و کلانتری های این استان بالای 45 سال است که با بهره گیری از مشارکت های مردمی می توان در خصوص بازسازی و بهینه سازی این اماکن اقدام های خوبی انجام داد.
سردار عزیزی اظهار داشت: مشارکت مردم در کمک به نیروی انتظامی تنها مالی نیست و اقشار مختلف مردم در بخش های مختلف و به لحاظ فکری و علمی نیز می توانند این نیرو را کمک دهند.
وی گفت: مردم استان مرکزی در حیات چهل ساله نظام اسلامی 100 میلیارد ریال به ستاد فرماندهی انتظامی این استان در بخش های مختلف کمک کرده اند که این حمایت مالی جای تقدیر دارد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی با تاکید بر نقش رسانه ها در حمایت از نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: رفع مشکل و راه اندازی کلانتری های 18 بازار اراک، کلانتری 13 ساوه و حوزه مرزیجران اراک امری ضروری است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
سردار عزیزی پیشنهاد داد: دولت باید لایحه ای در راستای مشارکت و کمک مردم به نیروی انتظامی به مجلس شورای اسلامی بدهد که بر مبنای آن مبالغی در قبوض مشترکان در نظر گرفته شود.
فرمانده انتظامی استان مرکزی افزود: تشکیل مجمع خیران امنیت ساز در مرکز استان مرکزی و شهرستان های این استان با کمک استانداری و فرمانداری ها برای جلوگیری از ورود مستقیم نیرو در اخذ کمک ها امری ضروری است.
استان مرکزی با دار بودن 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است.
3005/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.