« اعظم علی مددی » روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بیشتر این تماس ها در خصوص کودک آزاری، همسرآزاری، سالمند آزاری، خودکشی، فرار از منزل، اقدام به خودکشی و متقاضیان طلاق بوده است.
وی اضافه کرد: 50 درصد از افراد تماس گیرنده با این سامانه به مراکز مشاوره ارجاع شدند و راهنمایی های لازم در خصوص مشکل به آنان ارایه شد و شماری نیز به مرکز مداخله بحران بهزیستی در مرکز استان معرفی شدند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان مرکزی گفت: واحد سیار اورژانس اجتماعی بخش دیگری از ارایه خدمات بهزیستی به مردم است که در سال جاری به 2 هزار و 450 کودک کار، سالمندان رها شده در خیابان و بیماران اعصاب و روان در استان خدمات رسانی کرده است.
علی مددی افزود: 323 مداخله روانشناسی توسط اورژانس سیار استان در سال جاری انجام شده که بیشتر مربوط به همسرآزای و طلاق بوده است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان مرکزی گفت: پنج هزار مراجعه امسال به سه پایگاه اجتماعی بهزیستی در مناطق کوی امام سجاد (ع)، علی ابن ابیطالب (ع) و شهدای صفری اراک انجام گرفته که 97 پرونده تشکیل شده است.
وی اظهار داشت: اورژانس اجتماعی در هشت شهرستان استان شامل اراک، ساوه، خمین، شازند، خنداب، زرندیه، محلات و دلیجان دایر است.
اورژانس اجتماعی بهزیستی استان مرکزی از مهر ماه سال 87 فعالیت خود را آغاز کرده و افراد در صورت داشتن مشکلات اجتماعی خود و دریافت مشاوره های لازم می توانند با شماره تلفن123 تماس بگیرند.
6991/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.