«احمد طهرانی» روز چهارشنبه در حاشیه نشست بررسی مشکلات پتروشیمی خمین در گفت و گو با ایرنا افزود: این صنعت برای حیات اقتصادی و تولیدی نیاز به 6 و 9 دهم مگاوات برق دارد که می بایستی از 2 فیدر تامین شود.
وی اظهارداشت: یک فیدر برای تامین انرژی این واحد تخصیص داده شده و یک فیدر دیگر به عنوان فیدر ذخیره برای این صنعت پیش بینی شد.
طهرانی بیان کرد: برای خرید فیدر ذخیره، سرمایه گذار بایستی 2 میلیارد ریال هزینه کند که در این نشست مصوب شد نسبت به درخواست و تامین هزینه اقدام شود.
فرماندار خمین بیان کرد: برای اجرای طرح های بزرگ و توسعه صنعت در شهرستان، تامین زیرساخت های برق و آب ضروری است و دستگاه های اجرایی می بایست نسبت به تامین خدمات برای استقرار صنایع در شهرستان اقدام کنند.
طهرانی افزود: تسریع در احداث 2 پست 63 کیلو ولت در ناحیه صنعتی شهید سعیدی و ناحیه صنعتی شهدای خرمدشت و همچنین احداث پست 400 کیلو ولت در شهرک صنعتی خمین باید در دستور کار مسئولان ذیربط قرار گیرد.
وی با اشاره به لزوم حمایت از سرمایه گذاران و رفع موانع اداری برای سرمایه گذاری توسط دستگاه های اجرایی افزود: پتروشیمی خمین صنعتی خصوصی است و بدون استفاده از تسهیلات اقدام به سرمایه گذاری در خمین کرده و باید به صورت موثری حمایت شود.
فرماندار خمین تاکید کرد: این حجم از سرمایه گذاری در شهرستانی که بالاترین نرخ بیکاری را در سطح استان مرکزی دارد، نیاز به حمایت جدی دارد .
در ادامه نشست در خصوص مسائل و مشکلات شرکت پتروشیمی خمین به ویژه مشکل برق این شرکت بحث و تبادل نظر شد.
عملیات اجرایی پتروشیمی خمین از سال 96 با اخذ مجوزهای لازم زیست محیطی آغاز شد و از نیمه پارسال نصب تجهیزات با خرید از کشور نروژ آغاز شد.
ظرفیت تولید سالانه این مجتمع پتروشیمی، 300 هزار تن پلی پروپیلن است که تولید اولیه آن 180 هزار تن در سال برآورد شده است.
برای اجرای این طرح صنعتی تاکنون یک هزار و 700 میلیارد ریال هزینه شده و تکمیل و بهره برداری اولیه این طرح، 6 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری نیاز دارد.
با آغاز به کار این پتروشیمی 320 فرصت شغلی مستقیم و سه هزارشغل غیر مستقیم ایجاد می شود.
خمین از توابع استان مرکزی دارای 105 هزار نفر جمعیت است و این شهرستان دارای بالاترین نرخ بیکاری در سطح استان است.
7277/3075
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.