به گزارش ایرنا،«مهدی زندیه وکیلی» روز شنبه در نشست کمیسیون اجرایی آیین نامه مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی استان مرکزی، افزود: نظارت بر عملکرد پیمانکاران نباید تنها به دریافت تعهد خلاصه شود و بر مبنی درصد پیشرفت فیزیکی طرح های عمرانی باید روند امور با نظارت دقیق شود
وی ادامه داد: حوادث قابل پیش بینی که در اثر رعایت نکردن ایمنی های لازم و قصور پیمانکاران اتفاق می افتد غیر قابل بخشش است بنابراین با نظارت گسترده می توان از بسیاری از حوادث و خسارت های جانی و مالی پیشگیری کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی بیان کرد: ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی استان و حذف نقاط خطرخیر ضروری است و دستگاه های متولی باید با جدیت و به صورت کارشناسی این مهم را در دستور کار داشته باشند.
وی اظهار داشت: سرعت غیرمجاز، تجاوز به چپ، سبقت غیرمجاز، رعایت نکردن حق تقدم، نقص فنی سامانه روشنایی در سال های قبل به ترتیب مهمترین تخلفات صورت گرفته در راه های استان بود، بنابراین پلیس راه، راهداری و اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان باید برای ارتقای امنیت جاده ای و آرامش هموطنان تمهیدات لازم را برای مقابله با متخلفان بیندیشند.
زندیه وکیلی افزود: با توجه به آغاز فصل زمستان، دستگاه های مسئول باید در راستای کاهش سوانح رانندگی به ویژه در زمان های برفی و یخبندان تمهیدات ویژه ای بیندیشند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی نیز گفت: این استان در نیمه نخست امسال از لحاظ فوت شدگان ناشی از تصادفات درون شهری رتبه 27 کشور را به دست آورد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 22 درصد افزایش داشته است.
«علی زندی فر» افزود: استان مرکزی از لحاظ فوت شدگان ناشی از تصادف های برون شهری در 6 ماه نخست امسال رتبه 17 کشور را داشته استکه نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از پنج درصد افزایش دارد.
وی ادامه داد: ضربه مستقیم به سر، شکستگی های متعدد و خونریزی بیشترین دلایل علت فوت در تصادفات جاده های استان مرکزی در سال های 96 و 97 بوده است.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز گفت: در هفت ماه امسال بیش از 130 میلیون تردد در جاده های استان مرکزی انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 19 میلیون تردد افزایش داشته است.
سرهنگ «ایرج کهریزی» افزود: در این مدت 36 درصد از تصادفات برون شهری این استان در راه های اصلی، 20 درصد آزادراه ها، 20 درصد بزرگراه و مابقی نیز در راه های روستایی اتفاق افتاده است.
وی ادامه داد: خودروی سواری پراید با 21 درصد بیشترین تصادفات جاده ای برون شهری را به خود اختصاص داده است.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی اظهار داشت: بزرگراره ساوه - همدان، اراک - سلفچگان، ساوه - همدان(جاده قدیم)، اراک - توره، اراک - ازنا و بخش زالیان بیشترین تصادفات جاده ای استان مرکزی در هفت ماه نخست امسال را داشتند.
وی بیان کرد: واژگونی خودرو 41 درصد مجموع حوادث جاده ای استان مرکزی را به خود اختصاص داده است و 45 درصد از مجموع فوت شدگان حوادث رانندگی جاده ای نیز سرنشین، 33 درصد رانندگان، 12 درصد راکبین موتور سوار و 10 درصد نیز عابران پیاده بوده اند.
سرهنگ کهریزی بی توجهی به جلو، انحراف، رعایت نکردن حق تقدم، تخطی از سرعت مجاز و تغییر مسیر بیشترین دلایل تصادفات جاده ای استان مرکزی عنوان کرد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز گفت: 83 درصد از فوت شدگان حوادث رانندگی درون شهری استان مرکزی عابران پیاده و راکبین موتور سیکلت هستند.
سرهنگ «ابوالفضل امیدی» افزود: 55 نفر امسال در اثر حوادث رانندگی در استان مرکزی فوت شده اند که از این تعداد 22 نفر راکب موتور سیکلت، 23 نفر عابر پیاده، چهار نفر راننده خودرو و 6 نفر نیز سرنشین خودرو بوده اند.
وی بیشترین نقاط حادثه خیز تصادفات درون شهری استان مرکزی در اراک و ساوه عنوان کرد و گفت: 58 درصد از فوت شدگان عابران پیاده نیز افراد بالای 60 سال بوده اند.
6 هزار و 400 کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن را راه های روستایی تشکیل داده است و روزانه حدود 490 هزار وسیله نقلیه از مسیرهای جاده ای این استان تردد می کنند.
3017/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.